"Ovo je legendarno!": Snimak jedne svadbe u Srbiji oduvao mreže, ovakav ulazak u svečanu salu se na pamti!

Tatjana Badarević Vesti 26.09.2024 13:58 0

Venčanje je nešto što većina devojaka priželjkuje kao i taj čuveni prvi svadbeni ples

svadba

Printscreen/TikTok

 

Jedva ste dočekale taj dan kada ćete svom dragom reći sudbonosno "da". Venčanje je nešto što većina devojaka priželjkuje kao i taj čuveni prvi svadbeni ples kada se osećate i izgledate kao da ste princeza.

Međutim, dešava se i to i da taj dan ne protekne baš onako kako ste vi to planirale. Naime, društvenim mrežama kruži viralan snimak jedne srpske svadbe koja je svakako pomalo neuobičajena. Video prikazuje mladoženju i mladu kako ulaze u svečanu salu, ali ovog puta je mladoženja taj koji je izabrao pesmu za ulazak.

On je za sam početak svečane ceremonije izabrao ni manje ni više nego uvodnu špicu UEFE "The Champions."

 

 

Snimak je bio preplavljen komentarima poput:

"Šampionski!", "Kralju", "Predobro brat", "Hahhahahaha legendarno", "Respect za takvog momka", "To je finale, venčanje", "Baš me zanima ko će da pobedi"...

Moramo se složiti da je ovo nešto što svakako niste očekivali, a po reakcijama pratilaca možemo zaključiti da su podržali kreativnu ideju ovog mladića koji je očigledno veliki ljubitelj fudbala.

Kako se vama ovo čini i da li bi vam ovo smetalo da ste bile na mladinom mestu?

Bonus video:

 

@najzena.rs Mladoženja ponizio mladu! Bolje joj je da se odmah razvede! #fypシ゚viral #fypシ #najzena #žena #muž #svadba ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading