Kejt Midlton šalje neverovatnu poruku nade obolelim od raka: „Ne gubite veru. Niste sami' (VIDEO)

Slobodanka Ćorić Vesti 22.03.2024 19:48 0

Imati Vilijama pored sebe takođe je veliki izvor utehe i utehe. Kao i ljubav, podrška i dobrota koju su pokazali mnogi od vas. To nam oboje znači mnogo

Kejt Midlton

Profimedia

Princeza od Velsa otkrila je da joj je dijagnostikovan rak u video obraćanju bez presedana. U hrabrom obraćanju naciji, Kejt je podelila neverovatnu i inspirativnu poruku nade kolegama obolelim od raka, poručivši im: „Molim vas, nemojte gubiti veru ili nadu. Nisi sam.' Ona je zahvalila javnosti na njihovim "divnim porukama podrške" i rekla da je njen suprug Vilijam pored nje "veliki izvor utehe i utehe".

Princeza od Velsa je rekla: „Želela sam da iskoristim ovu priliku da vam se lično zahvalim za sve divne poruke podrške i za vaše razumevanje dok sam se oporavljala od operacije.

„Bilo je to neverovatno teških meseci za celu našu porodicu, ali imala sam fantastičan medicinski tim koji se odlično brinuo o meni, na čemu sam veoma zahvalna.

„U januaru sam bila podvrgnut velikoj operaciji abdomena u Londonu i tada se mislilo da je moje stanje nekancerozno. Operacija je bila uspešna. Međutim, testovi nakon operacije otkrili su da je rak bio prisutan. Zbog toga je moj medicinski tim savetovao da se podvrgnem preventivnoj hemoterapiji i sada sam u ranoj fazi tog lečenja.

„Ovo je, naravno, bio veliki šok, a Vilijam i ja smo činili sve što smo mogli da ovo procesuiramo i vodimo privatno zbog naše mlade porodice.

„Kao što možete zamisliti, za ovo je trebalo vremena. Trebalo mi je vremena da se oporavim od velike operacije da bih započeo lečenje. Ali, što je najvažnije, trebalo nam je vremena da sve objasnimo Džordžu, Šarlot i Luisu na način koji im odgovara i da ih uverimo da ću biti u redu.

„Kao što sam im rekao; Dobro sam i svakim danom postajem sve jači fokusirajući se na stvari koje će mi pomoći da izlečim; u mom umu, telu i duhu.

„Imati Vilijama pored sebe takođe je veliki izvor utehe i utehe. Kao i ljubav, podrška i dobrota koju su pokazali mnogi od vas. To nam oboje znači mnogo.

„Nadamo se da ćete razumeti da nam, kao porodici, sada treba malo vremena, prostora i privatnosti dok završim svoj tretman. Moj rad mi je uvek donosio dubok osećaj radosti i radujem se što ću se vratiti kada budem mogao, ali za sada moram da se fokusiram na potpuni oporavak.

„U ovom trenutku mislim i na sve one čije je živote pogodio rak. Za sve koji se suočavaju sa ovom bolešću, u bilo kom obliku, nemojte gubiti veru ili nadu. Nisi sam.'

Komentari (0)
Loading