Stefani je šeik ponudio astronomsku cifru da izađe sa njim na dejt: Evo kako se završio susret s bogatim Arapinom

Vesti 23.06.2023 09:00 0

Sve je to lepo, ali ništa nije bolje od slobode u kojoj uživam. A mogu da snimam ono što sama poželim i da putujem i upoznajem nove ljude

stefani

Printscreen/Facebook

 

Stefani Silveira, brazilka, poverila se novinaru portala Globo koliko je mogla da zaradi da je samo pristala da izađe na dejt s neimenovanim šeikom.

Navodno joj je taj muškarac nakon kraćeg razgovora ponudio 456 hiljada evra, ali je, tvrdi, uprkos njegovoj velikodušnosti svejedno rekla ne.

„Ma mislila sam da je u pitanju neka šala. Međutim, prijatelj mi je objasnio da su takve ponude u Dubaiju sasvim uobičajene. Naprosto sam ostala u šoku“, prepričala je atraktivna crnka i naglasila da je nepristojna ponuda nije uvredila.

Silveira se pohvalila kako trenutno  zarađuje sasvim dovoljno kako bi živela život kakav želi – putovala, pomagala porodici i investirala – te dodala da je dosad odolevala i drugim unosnim ponudama.

„Nudili su mi da učestvujem u jednom rijaliti šouu, da se takmičim na izborima za mis, pa čak i snimam filmove za odrasle u Velikoj Britaniji. Sve ponude su bile izdašne, ali ništa bolje od onoga što već zarađujem na raznim platformama“, kaže.

„Sve je to lepo, ali ništa nije bolje od slobode u kojoj uživam. A mogu da snimam ono što sama poželim i da putujem i upoznajem nove ljude“, zaključila je.

Komentari (0)
Loading