13:28 Dom i saveti Duvanski dim UPIJAJU sve tkanine: Evo kako da ga UKLONITE, neobično REŠENJE koje daje rezultate
15:55 Dom i saveti Rešite se SMRADA uz pomoć ovog saveta: Veoma jednostavan i pre svega JEFTIN TRIK koji će vam biti od ogromnog značaja tokom LETNJIH dana
15:05 Zdravlje Miris tela upućuje na OZBILJNE bolesti: Ako vam smrdi PUPAK, odmah proverite šta nije u redu
08:30 Dom i saveti Evo odakle dopire SMRAD u vašem stanu: Ako ih ne čistite redovno, ova mesta izazivaju jako neprijatne mirise
13:42 Dom i saveti Zaboravite na SMRAD pržene RIBE: Uz OVE trikove svetski poznatih kuvarica, spremanje POSNE SLAVE ne mora da bude NOĆNA MORA!
15:01 Ispovesti Zaveo me je moj 30 godina mlađi majstor! Probudio je u meni vulkan strasti koji ni u braku nisam osetila!
13:34 Lepota i Moda Japanke sa 60 deluju kao da imaju 30: Ovih 5 tajni kriju od turista - a nećete verovati šta piju umesto kafe!
13:06 Poznati Zarađivala milione, pa "pala" zbog džempera: Glumica je bila globalna sprdnja - a onda je usledio drugi šok!