12:27 Horoskop 2 znaka će izaći iz bede i doživeti značajan uspon: Do početka novembra platiće sve dugove i rate za kredit
16:05 Dom i saveti Jedna stvar u kući razotkriva neukus i neimaštinu: Mnogi misle da je odraz glamura, a ustvari ukazuje na siromaštvo
15:19 Horoskop Svi ovo imaju u kući, a pojma nemaju da privlači siromaštvo: Evo šta treba da uradite da ne biste navukli bedu na grbaču
19:58 Poznati Spavao na podu, bio na rubu siromaštva, a onda... Danas je jedan od najbogatijih glumaca, jedan izbor je bio presudan u njegovoj karijeri
22:05 Dom i saveti Odmah ih izbacite iz kuće: Ova tri predmeta ljudi godinama čuvaju, a privlače siromaštvo
17:05 Poznati Živela je u bedi dilovala drogu i završila u zatvoru: Spasio ju je milijarder kog naziva anđelom čuvarom, sa kojim danas uživa u ljubavi!
08:30 Poznati Njene EKSPLICITNE scene smo morali da vidimo: "Strahujem od SIROMAŠTVA, zato radim sve što mi ponude"
08:45 Dom i saveti Veruje se da ove STVARI privlače SIROMAŠTVO: Odmah iz IZBACITE iz doma jer ih ne bi trebalo ČUVATI
10:05 Poznati Skupljala je sitniš da bi kupila JEDAN krompir: Do pre samo nekoliko godina život slavne GLUMICE bio je POTPUNO drugačiji, jedna ULOGA je sve PROMENILA!
12:32 Ispovesti Tražim tatinu prvu ljubav iz Skoplja: Imam njeno ime i razglednicu, pomozite mi da je pronađem!
12:09 Poznati Ima 39 godina, nosi mikro bikini: Njene vrtoglavo dugačke noge i brutalan dekolte pomutili su um muškarcima - fotke grme!
11:46 Zdravlje Sok čuva srce: Osvežavajući napitak može da smanji rizik od opasnih bolesti, bogat je vitaminom C i kalijumom
11:25 Dom i saveti Duplo bolji od varikine: Stavite ovo u mašinu i vaš sivi veš će već posle prvog pranja biti beo kao sneg
11:00 Horoskop Stižu neočekivane prilike: Poslednji pun Mesec u 2025. godini će se pozabaviti ovim znacima, sada je vreme za pokret
10:38 Ispovesti Devet godina živela u paklu: Dragana je bila žrtva porodičnog nasilja, čak i u trudnoći