14:35 Horoskop Pun mesec donosi sreću za 3 znaka horoskopa: Od 12. maja najzad izlaze iz lošeg perioda i besparice!
09:18 Horoskop Imaće najviše sreće u maju: Za 5 horoskopskih znakova stiže novac sa svih strana, a ni ljubavi im neće faliti!
16:22 Horoskop Pred njima je 7 godina lude sreće: Ova 3 znaka horoskopa će ostvariti baš sve svoje želje!
22:04 Horoskop Od 27. aprila se menja život za 2 znaka horoskopa: Novac će se bukvalno lepiti za njih, sve želje će ostvariti!
16:12 Horoskop Znaju kad nešto krijete od njih: Horoskopski znakovi koji imaju nepogrešiv radar za istinu
14:07 Horoskop Imaju najviše sreće u ljubavi: Kombinacija šarma i iskrenih osećanja čini 3 znaka horoskopa uspešnim u romantičnoj vezi
22:00 Horoskop Prva polovina aprila donosi emotivna previranja, ali i šansu za sudbonosnisusret: Ljubavni horoskop do 15. aprila otkriva šta čeka svaki znak Zodijaka
11:00 Horoskop Blago vama ako ih imate: Ova 3 broja u datumu rođenja donose sreću, sudbina je na vašoj strani!
11:18 Horoskop Najbolji ljubavnici su rođeni u 4 znaka horoskopa: Oličenje su strasti i šarma, njihovim veštinama žene ne mogu da odole!
16:27 Horoskop Ovo je period žestokih svađa: Merkur u Ovnu svima pravi haos, ne donosite ishitrene odluke!
14:41 Dom i saveti Košta samo 15 dinara, a čisti celu kuću! Zaboravite hemiju, ova prirodna pasta skida kamenac, masnoću, otpušava odvod!
14:10 Lepota i Moda Najmodernija frizura za leto 2025: Idealna je i za dnevne i za večernje prilike, a lako ćete je sami napraviti
13:38 Zdravlje Stavila sam badem u vodu i rešila problem: Pojela sam ih i otarasila se muke koju sam godinama imala
13:07 Porodica Ovo ima samo kod nas! Žena napravila zastoj na putu, a razlog je većinu ljudi nasmejao do suza!
12:36 Dom i saveti Prihrana za cveće od 2 sastojka: Imaćete najlepšu terasu u ulici, od ove mešavine buja kao ludo!
12:05 Ispovesti Maja je kupila polovnu jaknu i šokirala se: Ono što je pronašla u džepu ostavilo je bez teksta