16:45 Dom i saveti Kupili ste gorak krastavac? Baka Jovanka nam je otkrila trik pomoću kojeg mu vrati lep ukus
22:03 Dom i saveti Baka mi je pokazala zdraviji način prženja jaja: I ne, nije u pitanju maslinovo ulje
08:38 Zdravlje Kad je vruće, jedite ove 4 namirnice: Hrana koja hladi organizam će vas zasititi i osvežiti
10:30 Dom i saveti Kupili ste gorak krastavac? Baka Smilja nam je otkrila kako da mu vratite lep ukus
21:26 Ispovesti Umesto uljem, tiganj svi masovno podmazuju ovim povrćem: Jedni kažu da tako "blokiraju kalorije", drugi se smeju, procenite sami
14:10 Dom i saveti Kako stari baštovani teraju puževe iz bašte: Samo ostave ovo povrće da prenoći u vrtu i reše problem
12:29 Dom i saveti Jela je krastavac svaki dan: Posle 7 dana nije mogla da veruje šta joj se desilo od kože do kose
12:50 Dom i saveti Ovo znaju samo stari baštovani: Zalivajte paradajz i krastavac ovim rastvorom, rađaće kao ludi
13:18 Dom i saveti Zalivajte krastavce ovim rastvorom: Iskusni baštovani tvrde da tada rađaju duplo više!
09:46 Dom i saveti Zašto su krastavci u foliji, a tikvice nisu? Povela se rasprava na internetu, ima li ovo smisla?
16:14 Dom i saveti Vazduh i voda su im najveći neprijatelji: Postoji samo jedan ispravan način kako da sačuvate krastavce od propadanja
12:11 Dom i saveti Žena stavila sodu bikarbonu na krastavac: Kad vidite kakvo čudo je usledilo uradićete isto
18:50 Ispovesti Posetio sam svih 197 država, ali u jednu se nikada ne bih vratio: Nikada ne biste pogodili koja je u pitanju, jedva sam živ ostao tamo
18:23 Dom i saveti Treba da putujete, a vama "kuva" u stomaku: Samo 1 navika vas može rešiti anksioznosti pred put zauvek!
17:55 Poznati Nisu mogli da sakriju emocije na crvenom tepihu: Bred Pit i njegova 30 godina mlađa Ines topili se od ljubavi naočigled svih
17:26 Zdravlje Namirnice za izbacivanje tečnosti: Evo kako da se na prirodan način rešite viška vode u organizmu
17:08 Ispovesti Radnik na brodu objavio kolika mu je plata: Ljudi šokirani iznosom, ali neki kažu da je malo za sve što mora da radi
16:48 Dom i saveti Paradajz nikada ne držite u frižideru: Svi greše, evo kako se čuva da se ne pokvari, obavezno ovo ubacite u kesu!