23:00 Porodica Ove GREŠKE u krevetu izluđuju žene: Muškarci ih stalno ponavljaju, a mogu da ih izbegnu
20:45 Horoskop Ovo su ZNAKOVI koji govore ISTIM jezikom u KREVETU: Između njih je STRAST ogromna i pršte varnice, NAJBOLJA su i savršena kombinacija
21:02 Dom i saveti Žene nikada nisu bile ISKRENIJE: "Ove greške MUŠKARCI stalno prave u krevetu i dosta nam je TOGA"
23:00 Porodica Najčešće GREŠKE koje žene prave u krevetu: Vreme je da PROMENITE ove stvari i videćete PROMENU!
22:50 Dom i saveti 1000 njih se složilo: Ovo su POZE koje muškarci najviše vole, a u kojima dame BESKRAJNO uživaju
21:33 Dom i saveti Četiri ŠKAKLJIVA pitanja o INTIMNIM odnosima: Sve ŽENE žele da saznaju ODGOVORE, ali se stide ih postave
23:00 Porodica Ovo su trenutno NAJPOPULARNIJE seksualne igrice: Ovakve akcije PRIJAJU mnogima, a da li ste ih vi probali?
23:00 Dom i saveti Leptir, stolica, vodopad: Ovo nisu nasumične reči, već OMILJENE S*KS POZE svakog muškarca koji ŽENU dovede do LUDILA
20:19 Ispovesti "Do dan danas sam na broju JEDAN i ništa mi ne fali": Pitali smo žene u Srbiji koliko su partnera promenile PRE braka i ovakve odgovore NISMO očekivali
19:03 Ispovesti "Ako je žena spavala sa VIŠE muškaraca, NIJE ZA KUĆU": Dušane, sa tim stavom nisi ni za PODRUM
23:00 Porodica Evo šta da radite ako je KREVETU nestalo STRASTI: Korak po korak do REŠENJA ovog problema
08:15 Horoskop Tri najbolje ljubavne astro kombinacije: Suđeno im je da budu zajedno, ne može im niko ništa!
07:54 Dom i saveti Koje cveće treba uneti u kuću pre Ukrsa? Donosi mir i sreću, zato ga valja imati na svakom porodičnom stolu
22:00 Horoskop Ma sve vam ide od ruke: Četvrtak, 3. april je kao stvoren za 2 horoskopska znaka, otvaraju im se i zaključana vrata
21:29 Ispovesti Operacija nosa mi je promenila život: Devojka konačno uživa u životu u četvrtoj deceniji, evo kako sada izgleda
21:01 Dom i saveti Deo frižidera koji svi zaboravljamo: Mora da se čisti na svakih 6 meseci, a postupak je čas posla