21:00 Lepota i Moda Pet znakova da ODMAH morate kod frizera: Ako ih primetite, pravo je vreme da se OŠIŠATE
22:10 Porodica Stručnjaci rešavaju DILEMU: Da li će bebina kosa biti GUŠĆA i JAČA nakon šišanja? Odgovor je IZNENADIO roditelje
13:40 Lepota i Moda Moguće je imati KOSU punu VOLUMENA: Trik koji NE košta ni DINARA, a odmah ćete videti REZULTAT
14:40 Lepota i Moda ŠEST frizura za jesen NAJBOLJIH svetskih frizera: Pravi su HIT kod žena, a jedna je potpuno OSVOJILA svet i popularnost joj ne jenjava
17:20 Lepota i Moda Frizeri otkrili KOLIKO često je potrebno ŠIŠATI kosu: Krajeve skraćujte REDOVNO, a evo zašto, ne izbegavajte ovu naviku
12:20 Dom i saveti Da li želite da ošišate svoje dete? Pre nego što posegnete za makazama, pročitajte ove savete!
15:49 Ispovesti Od "igračke do plačke": Sama je ošišala POMERANCA, nakon toga ličio je na PACOVA, a usledilo je nešto još gore!
17:35 Lepota i Moda Svi su ODLEPILI za ovom FRIZUROM: Vratiće vas u sedamdesete, a nije u pitanju paž!
16:00 Lepota i Moda U iskušenju ste da sami sebi odsečete ŠIŠKE? E, onda preskočite savete sa DRUŠTVENIH MREŽA da ne biste izgledali ovako
22:46 Lepota i Moda Trend koji je zaludeo žene širom sveta: Skupe kosu u rep i uzmu makaze - Ishod je NEVEROVATAN
22:04 Zdravlje Jovanku je godinama mučio bol u ovom delu tela: Stavila je beli luk u mleko i rešila problem!
21:42 Porodica Poslednji broj u godini rođenja otkriva sudbinu: Saznajte da li vas u životu čeka sreća ili patnja
21:17 Zdravlje Da li su bolje sveže ili zamrznute borovnice? Evo koje imaju više vitamina, iznenadićete se!
20:51 Ispovesti Dečak je jeo roštilj i dobio užasan bol u uhu: Analize kod lekara su pokazale uzrok koji ledi krv u žilama!
20:25 Dom i saveti Sa ovim sastojkom pita s jabukama neće biti gnjecava: Taj trik primenjuju Mađari, zato su im kore uvek vazdušaste
20:00 Porodica Odbio sam kumstvo najboljem prijatelju: Svi me osuđuju jer se družimo 15 godina, ali imam debeo razlog