17:45 Dom i saveti JEDNA MAMA OTKRILA SAVRŠEN TRIK Zaboravite na peglanje, uz ova TRI sastojka peglu možete ttrajno odložiti
22:30 Dom i saveti Kako skuvati testeninu BEZ VODE: Ovaj brilijantni trik će vam skratiti vreme u KUHINJI
17:20 Dom i saveti Zašto biste trebali da držite KRPE u frižideru? Ovaj praktičan savet će vam OLAKŠATI život
11:54 Dom i saveti Kako da skinete PRSTEN sa otečenog prsta? Malo ko zna ovaj trik, biće vam potrebna samo jedna stvar, a to nije sapun!
09:21 Ispovesti Dojila je bebu samo jednom dojkom: Kada je videla posledice toga, slomila se psihički!
09:55 Dom i saveti Pogledajte baka Marin stari trik kako da se rešite MRAVA u kući: Treba vam samo nekoliko sastojaka iz kuhinje!
16:20 Dom i saveti Da li je ZDRAVO jesti proklijali krompir? Morate obratiti pažnju na DVE stvari, inače ćete ozbiljno ugroziti vaše zdravlje!
09:00 Dom i saveti Trik koji svaka DOMAĆICA mora da zna: Kako ukloniti ŽUTE mrlje sa toaletne daske uz pomoć samo jednog proizvoda iz kuhinje
11:36 Dom i saveti Globalna kriza zdravlja javlja se zbog OVE namirnice: Ona NIKOME ne treba, a SVI posežu za njom
19:12 Ispovesti Napustila je posao da bi putovala kroz vreme: Ova žena nije obična DOMAĆICA, a mnoge će iznervirati njeni stavovi!
22:10 Horoskop Kada se ovi znaci spoje, nastaje magija: Horoskopski parovi koji su stvoreni jedno za drugo, ništa ih ne može razdvojiti!
21:42 Lepota i Moda Margo Robi blista posle porođaja: Pokazala zašto je ova haljina modni izbor broj 1
21:12 Ispovesti Moj muž je tajno promenio ime bebi: Rodila sam mu ćerku, a on joj dao ime po drugoj ženi, mislim da me vara!
20:42 Zdravlje Ove lekove nikada ne pijte sa kafom: Te kombinacije mogu ozbiljno da vam ugroze zdravlje
20:13 Porodica „Sada rado sređujem ormar“: Čovek pokazao trik za brzo kačenje odeće, žene oduševljene!
19:44 Horoskop Dnevni horoskop za petak 22. avgust: Jarca očekuje velika svađa, Biku stiže ponuda za posao, a jedan znak dobija novac