Alo!
NajŽena
Naslovna Lepota i Moda Zdravlje Porodica Ispovesti Poznati Dom i saveti Horoskop Trpeza

Tema : domaćica

Pegla
17:45 Dom i saveti

JEDNA MAMA OTKRILA SAVRŠEN TRIK Zaboravite na peglanje, uz ova TRI sastojka peglu možete ttrajno odložiti

Kako skuvati testeninu BEZ VODE: Ovaj brilijantni trik će vam skratiti vreme u KUHINJI
22:30 Dom i saveti

Kako skuvati testeninu BEZ VODE: Ovaj brilijantni trik će vam skratiti vreme u KUHINJI

ulje
21:00 Dom i saveti

Trik baka Dare rešava problem: Šta da učinite da ULJE ne prska po šporetu?

Zašto biste trebali da držite KRPE u frižideru? Ovaj praktičan savet će vam OLAKŠATI život
17:20 Dom i saveti

Zašto biste trebali da držite KRPE u frižideru? Ovaj praktičan savet će vam OLAKŠATI život

RECEPT ZA POSNU TORTU Ako ste ljubitelj KAFE napravite baš takav desert!
16:30 Dom i saveti

RECEPT ZA POSNU TORTU Ako ste ljubitelj KAFE napravite baš takav desert!

Kako da skinete PRSTEN sa otečenog prsta? Malo ko zna ovaj trik, biće vam potrebna samo jedna stvar, a to nije sapun!
11:54 Dom i saveti

Kako da skinete PRSTEN sa otečenog prsta? Malo ko zna ovaj trik, biće vam potrebna samo jedna stvar, a to nije sapun!

Dojila je bebu samo jednom dojkom: Kada je videla posledice toga, slomila se psihički!
09:21 Ispovesti

Dojila je bebu samo jednom dojkom: Kada je videla posledice toga, slomila se psihički!

mravi
09:55 Dom i saveti

Pogledajte baka Marin stari trik kako da se rešite MRAVA u kući: Treba vam samo nekoliko sastojaka iz kuhinje!

Da li je ZDRAVO jesti proklijali krompir? Morate obratiti pažnju na DVE stvari, inače ćete ozbiljno ugroziti vaše zdravlje!
16:20 Dom i saveti

Da li je ZDRAVO jesti proklijali krompir? Morate obratiti pažnju na DVE stvari, inače ćete ozbiljno ugroziti vaše zdravlje!

Trik koji svaka DOMAĆICA mora da zna: Kako ukloniti ŽUTE mrlje sa toaletne daske uz pomoć samo jednog proizvoda iz kuhinje
09:00 Dom i saveti

Trik koji svaka DOMAĆICA mora da zna: Kako ukloniti ŽUTE mrlje sa toaletne daske uz pomoć samo jednog proizvoda iz kuhinje

Globalna kriza zdravlja javlja se zbog OVE namirnice: Ona NIKOME ne treba, a SVI posežu za njom
11:36 Dom i saveti

Globalna kriza zdravlja javlja se zbog OVE namirnice: Ona NIKOME ne treba, a SVI posežu za njom

Napustila je posao da bi putovala kroz vreme: Ova žena nije obična DOMAĆICA, a mnoge će iznervirati njeni stavovi!
19:12 Ispovesti

Napustila je posao da bi putovala kroz vreme: Ova žena nije obična DOMAĆICA, a mnoge će iznervirati njeni stavovi!

1 2 ... 16 17 18 19 20 21 22 ... 27 28
most-read

Najčitanije

frojd
14:45 Porodica

Frojd je tvrdio da samo jedna osobina odaje lošeg čoveka: Čim je primetite, znaćete s kakvim ljudima imate posla

Shutterstock
11:14 Ispovesti

Bili smo najlepši par u bivšoj Jugoslaviji: Posle 40 godina javila sam mu se na Fejsu, zanemela sam zbog njegovog odgovora

baka
10:57 Porodica

Mira za 10 dana u Grčkoj potroši samo 100 evra: "Godinama tako letujem i nikada nisam potrošila ni dinar više"

deda i unuka
12:09 Porodica

On je deda godine: Zamolila je tatu da joj pričuva dete, a on je uradio nešto što nikome u Srbiji nikad nije palo na pamet

cipele
15:37 Lepota i Moda

Ma kakve baletanke, ovog leta svi žele venecijanke: Najtraženije cipele sezone, žene u Srbiji se takmiče koja će pre da ih kupi

Pogledaj sve vesti

Dom i saveti

paradajz
19:12 Dom i saveti

Paradajz nikada ne stavljajte u frižider! Evo kako se pravilno čuva da dugo ostane svež

žena
17:44 Dom i saveti

Buđ skinem za 100 dinara i ne vraća se: Moja tuš kabina sija kao ogledalo od kada sam otkrila ovaj trik!

Shutterstock/NA.MAT
16:29 Dom i saveti

Razara kamenac na slavinama i prljavštinu od sapuna: Ovo niko ne bi pomislio da koristi za čišćenje, a ono bolje od sirćeta i sode bikarbone

staklo
14:35 Dom i saveti

Aparati se kvare, vrata škripe, čaše ispadaju iz ruke: Obratite pažnju ne dešava se slučajno, evo šta znači

orhideje
12:49 Dom i saveti

Ovo je najveća greška, nikako je ne stavljajte pored prozora: Evo kako se održavaju orhideje leti, mesto gde su im je jako važno

watch-icon

Preporučujemo

Dejvid i Viktorija Bekam
22:10 Horoskop

Kada se ovi znaci spoje, nastaje magija: Horoskopski parovi koji su stvoreni jedno za drugo, ništa ih ne može razdvojiti!

margo robi
21:42 Lepota i Moda

Margo Robi blista posle porođaja: Pokazala zašto je ova haljina modni izbor broj 1

žena
21:12 Ispovesti

Moj muž je tajno promenio ime bebi: Rodila sam mu ćerku, a on joj dao ime po drugoj ženi, mislim da me vara!

lekovi
20:42 Zdravlje

Ove lekove nikada ne pijte sa kafom: Te kombinacije mogu ozbiljno da vam ugroze zdravlje

momak
20:13 Porodica

„Sada rado sređujem ormar“: Čovek pokazao trik za brzo kačenje odeće, žene oduševljene!

horoskop
19:44 Horoskop

Dnevni horoskop za petak 22. avgust: Jarca očekuje velika svađa, Biku stiže ponuda za posao, a jedan znak dobija novac

Pogledaj sve vesti
O nama Marketing Advertising Impresum Uslovi Korišćenja
© ALO! 2021. Sva prava su zadržana.