09:01 Zdravlje Bolje nemojte: Ovih 9 lekova nije pametno piti uz kafu, mogu dovesti do teških posledica, lekari izdali stroga upozorenja
22:15 Dom i saveti Popili ste kafu posle večere i nema vam spavanja: Isprobajte ovaj trik i zaspaćete kao beba
10:01 Dom i saveti Nije vam ni palo na pamet da je ovde čuvate, a zapravo je odlična ideja: Znate li da kafa ima rok trajanja — i ona može da "propadne", a evo i posle koliko dana
09:49 Zdravlje Kafa može da spreči rizik od prerane smrti: Važno je samo kada je pijete, eksperti kažu da je ovo vreme najbolje
12:03 Zdravlje Da li treba piti kafu na prazan želudac? Konačno ćete dobiti odgovor na ovo pitanje koje mnogima izaziva glavobolju
20:33 Dom i saveti Naučili smo odmalena ovako, ali izgleda sve vreme grešimo: Evo kako se pravilno kuva kafa, jednu stvar nikako ne smemo da radimo
09:35 Zdravlje Ko bi rekao da kafa sadrži ovo: Zbog jednog sastojka može nastati pravi haos u vašem telu, evo koliko šolja je previše
13:23 Zdravlje Smanjuje rizik od infarkta: Svakodnevno ispijanje kafe može da produži život tačno ovoliko godina
17:52 Dom i saveti Savršena turska kafa nije naučna fantastika: Zbog ovoga ispadne kiselkasta i gorka, a štos se izvede za 30 sekundi
18:10 Lepota i Moda Ako ne pomaže ni žica za pranje posuđa, ovo sigurno hoće: Jedan prirodni sastojak razara mrlje od kafe, šolje budu kao da su tek iznete iz prodavnice
16:05 Dom i saveti Zaboravljeni vojvođanski recept koji čuva probavu i puni energijom: Starinsko jelo koje leči stomak i pravi se dok trepneš
14:05 Dom i saveti Bežite krpelji: Štetočine će zaobilaziti vaše dvorište kada uradite ovo, zaustavite ih na vreme
13:03 Zdravlje Voda nije najzdravije piće? Doktor otkriva u kom slučaju je treba izbegavati, jedna stvar može biti problematična
12:00 Porodica Sve tužne žene su iste: Lako ih je prepoznati jer imaju ove 2 navike, duboko su nesrećne
11:02 Ispovesti Ja sam žena koja živi s dvojicom bivših muževa: Nismo sveci - ali ja se nikada bolje u životu nisam osećala!