15:57 Lepota i Moda Ova prirodna noćna maska briše bore dok spavate: Zategnite lice i osvežite kožu već nakon prve upotrebe
19:53 Lepota i Moda Skupa kozmetika nije rešenje, ovo je još bolja stvar: Evo kako da od 3 sastojka kod kuće napravite kremu koja usporava starenje
10:47 Lepota i Moda Košta "Boga oca", a efekat nula: Naše bake nisu jurile u drogerije, za lice bez bora sve su imale u špajzu
19:49 Lepota i Moda Prestala sam da mažem lice kremom: Evo šta mi se desilo posle samo 10 dana otkako sam bacila sve serume u kantu za smeće!
20:31 Dom i saveti Za bujan mladelački i sjajan ten: Ne trošite novac na skupe kreme, mešanjem dve namirnice izbrišite godine sa lica
10:25 Lepota i Moda Visoka cena nije garancija za kvalitet: Blistava i zategnuta koža, a evo kako da izaberete jeftinu, a efikasnu kremu za lice
14:36 Dom i saveti Ne trošite pare na skupe kreme: Operite lice ovim začinom i smanjite vidljivost finih linija i bora
11:55 Dom i saveti Žena se dve nedelje umivala medom: Rezultat je neverovatan, crvenilo i ekcem potpuno nestali
19:58 Lepota i Moda Upropastila se: Žena je namazala kremu kojoj je istekao rok trajanja, lice joj je sada katastrofalno!
16:34 Lepota i Moda Recite zbogom borama, flekama i aknama: Sa ovim receptom preporodićete kožu bolje nego sa nekim skupim preparatom
20:32 Dom i saveti Ne trošite novac na skupe tretmane: Napravite kremu za besprekoran ten po grčkom receptu starom 2000. godina
20:21 Lepota i Moda Pegla bore za par nedelja: Posle ovog "čuda" u bočici, koža izgleda kao da ste bili na luksuznom tretmanu
19:25 Horoskop Dnevni horoskop za subotu, 6. decembar: Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima?
18:27 Ispovesti Šta se krije iza vrata intenzivne nege? Tehničar otkrio šta rade sa najkritičnijim pacijentima