12:09 Lepota i Moda Teksas je vodeći modni trend u 2023. godini: Ove jaknice će biti pravi HIT ovog proleća, mi smo pronašli NAJLEPŠE
14:40 Poznati Tamara Kalinić nosi čizme od 240.000 dinara: Pravi su TREND sezone, a vi procenite da li vrede tih para?
19:40 Lepota i Moda Ronaldova Georgina izazvala BRUTALNE komentare: Obukla je FARMERICE u kojoj svaka dama izgleda PRIVLAČNO i SEKSEPILNO
18:38 Lepota i Moda Ovo su komadi koje svaka žena MORA da ima u ORMARU: Top TRI komada uz MINI CRNU haljinu, neke smo pronašli i za 1000 dinara
21:30 Lepota i Moda Skratite NOGAVICE pomoću ovog genijalnog TRIKA: Potrebne su samo dve stvari i imaćete novi URBANI model!
12:58 Lepota i Moda Ovog proleća će se nositi satenske MIDI suknje: Sofisticirane su, elegantne i udobne, a mi smo za vas pronašli najlepše KOMADE
12:20 Poznati Hejli Biber definitivno diktira bjuti TRENDOVE: Crna maskara nije više broj jedan, uskoro stupa na snagu OVA boja!
12:30 Poznati Maša Memedović kupila isto odelo kao Hejli Biber za 1.000 dinara: Hejli ga je platila 2.000 evra, a ovo Mašino možete da nađete ovde
22:00 Ispovesti Kupila je venčanicu za samo 4.000 DINARA: Poručila je preko interneta, a kada je obukla usledio je ŠOK!
10:30 Lepota i Moda Tri najbolja TRIKA Selme Hajek: Ovako treba da se OBLAČE devojke koje imaju velike grudi
13:10 Lepota i Moda Ova MODA se vraća na velika vrata: Komad koji dugo nije bio u TRENDU dobija svojih pet minuta, nosiće se umesto SAKOA!
19:05 Lepota i Moda Retro čizme koje ponovo osvajaju svet: Mislili smo da se nikada neće vratiti u modu, a sada ih nose i Hajdi Klum i Hejli Biber
22:01 Lepota i Moda Frizure za žene 50+ koje instant podmlađuju: Za jednom su Srpkinje već odlepile, izgledaćete kao boginje
21:40 Poznati Anđelina Džoli je bivša snaja iz pakla: Roditelji Breda Pita sad kunu dan kad su je upoznali, a nekada su je "dizali u nebesa"
21:15 Horoskop Datum venčanja utiče na sudbinu vašeg braka: Evo u kojim slučajevima označava propast, a u kojima će samo "teći mled i mleko"
20:49 Poznati "Možete mi uzeti bilo šta drugo, ali majčinstvo ne": Anđelina Džoli progovorila o svojoj deci sa kojima je izuzetno vezana
20:34 Zdravlje Dragan Marković Palma je bolovao od ove teške bolesti: Pre nekoliko meseci saznao strašnu dijagnozu
20:23 Ispovesti Naručila ogrlicu sa Temu-a, ali kad je stigao paket zanemela je od užasa: Umesto prelepog nakita, videla pravu grozotu!