13:31 Porodica Nakon 10 godina braka i troje dece uradili su DNK test: Rezultat ih je prenerazio, ovo ni u ludilu nisu očekivali
12:14 Zdravlje Naučno dokazano: Najbolja stvar za muško zdravlje je da ima ženu, a ženi da ima prijateljicu
13:23 Ispovesti Vratio milo za drago: Žena se stalno žalila da joj muž ne pomaže dovoljno, a ono što joj je priredio pamtiće zauvek
17:21 Ispovesti "On je moja SRODNA DUŠA": Ljudi ih OSUĐUJU zbog razlike u godinama, izgleda kao da joj je deda
11:10 Porodica 37 miliona ljudi je ZAPREPAŠĆENO ovim snimkom: Devojka snimala dečka dok spava, pa objasnila zašto je ISTRAUMIRANA svake noći
13:30 Porodica "Uhodio je mene i moju PORODICU, znao je stvari koje nisam ni ja": Kada je ušla u laptop kod muža, naletela je na celu "MAPU", šokirala se kada je otvorila!
10:42 Ispovesti Bivši suprug joj je doživeo MOŽDANI UDAR, pa u bunilu rekao SUROVU istinu: Posle 25 godina braka ne može da veruje da je tako IZIGRANA
13:30 Ispovesti Niko joj nije POVEROVAO: Žena tvrdi da je MUŽ od nje stariji samo TRI GODINE, ali svi misle da joj je OTAC
13:13 Poznati Ljubav Natalije i Nikole Jokića traje od SREDNJE škole: Čim ju je video, odmah se ZALJUBIO iako je ona prema njemu bila HLADNA
15:10 Ispovesti Majka troje dece smislila GENIJALNU ideju: Svog supruga IZNAJMLJUJE drugim ŽENAMA, a posao im CVETA
12:12 Ispovesti DESET meseci nakon TAJNOG venčanja je saznala ISTINU: Shvatila da je njen MUŽ ustvari bio ŽENA, svi se pitaju kako je to uspela!
22:40 Ispovesti "Muž je pozvao SVEKRVU dok smo VODILI LJUBAV": Žena od ŠOKA nije znala šta da radi, evo šta se kasnije desilo
22:00 Horoskop Stiže im iznenadni novac: Ova 2 horoskopska znaka će do kraja januara imati džepove pune para, sve dugove će vratiti!
21:34 Ispovesti Vlasnik pitao psa da li ga voli: Dirljiva reakcija ljubimca, osvojila je srca 4 miliona ljudi!
21:08 Dom i saveti Slavica otkrila skriveno dugme na veš mašini: Samo ga pritisne i odeću izvadi skoro suvu!
20:42 Porodica Omiljena sirotinjska jela iz stare Jugoslavije: Više ih niko ne sprema, a ne postoji ništa ukusnije!
20:16 Dom i saveti Kako osvežiti stari parket: Prebrišite ga ovim prirodnim rastvorom, zasijaće kao da je nov!
19:51 Zdravlje Prirodni napitak za imunitet od 2 sastojka: Naše bake su ga stalno pile i nikada nisu kijale i kašljale!