14:42 Porodica Beograđanka za 4 meseca uštedela 120.000 dinara: Naplaćivala je mužu jednu stvar, ali nije ono što mislite
14:37 Dom i saveti Najmanji uređaj u domu troši najviše struje: Isključite ga preko noći i račun će vam biti značajno niži
19:06 Porodica Mašina za veš ovako uštedi 40% struje: Stručnjaci otkrili idealnu temperaturu za pranje odeće
15:55 Dom i saveti Električar Zoran otkrio trik: Uradite ovo kad uključujete bojler i račun za struju će biti duplo manji!
15:08 Ispovesti Volim da izlazim u kafiće sa društvom, ali ne volim da plaćam: Imam sistem kako da mi to svaki dan pođe za rukom
15:19 Dom i saveti Ovaj trik morate da probate, ne košta ni dinar: Kuća će vam biti mnogo toplija, a vi nećete potrošiti više struje nego inače
11:14 Dom i saveti Električar Bojan otkrio trik: Uradite ovo kada palite bojler i račun za struju će biti duplo manji
18:52 Ispovesti Mia se odrekla restorana i šopinga na godinu dana: Nećete verovati kako njen život sada izgleda, promena je šokantna
13:05 Dom i saveti Kako da smanjite TROŠKOVE života? Stručnjak podelio trik za koji vam treba zamrzivač i činija vode, probali smo i stvarno radi
21:10 Dom i saveti Trgovci OTKRILI kako da UŠTEDIMO u šopingu: Sniženja su često PREVARA, evo kad je najpametnije da kupujemo MESO
12:32 Ispovesti Tražim tatinu prvu ljubav iz Skoplja: Imam njeno ime i razglednicu, pomozite mi da je pronađem!
12:09 Poznati Ima 39 godina, nosi mikro bikini: Njene vrtoglavo dugačke noge i brutalan dekolte pomutili su um muškarcima - fotke grme!
11:46 Zdravlje Sok čuva srce: Osvežavajući napitak može da smanji rizik od opasnih bolesti, bogat je vitaminom C i kalijumom
11:25 Dom i saveti Duplo bolji od varikine: Stavite ovo u mašinu i vaš sivi veš će već posle prvog pranja biti beo kao sneg
11:00 Horoskop Stižu neočekivane prilike: Poslednji pun Mesec u 2025. godini će se pozabaviti ovim znacima, sada je vreme za pokret
10:38 Ispovesti Devet godina živela u paklu: Dragana je bila žrtva porodičnog nasilja, čak i u trudnoći