17:30 Ispovesti Julija (33) ima 145 kg i nosi samo uske stvari: "Ne pada mi na pamet da se krijem ispod širokih tunika, moje obline su zlatne!"
17:02 Zdravlje Naše babe su to znale i bez nauke: Mršavost opasnija od nekoliko kilograma viška, može ugroziti život
14:20 Dom i saveti Doktor otkriva PRVI ZNAK da ste počeli da se GOJITE! Nije višak salca na stomaku ili nogama, već JEZIK
18:29 Zdravlje U narednih desetak godina očekuje se ogroman porast obolelih, srpski lekari upozoravaju: Nova pandemija pogađa ljude svih godina, nema zaštićenih
22:10 Poznati Ovako se brani žena koju voliš: Glumica pokazala "višak" na dodeli Oskara, isprozivali je najgore, a posle odgovora muža nastao je tajac!
11:14 Zdravlje Svi se prvo uhvatimo za ovo i napravimo odmah grešku: Evo kakav doručak pomaže u mršavljenju, treneri progovorili
19:05 Zdravlje Doktorka Polovina upozorila na problem koji prebrzo zahvata stanovništvo, izaziva kardiovaskularne bolesti, moždani udar... Zabrinjavajuće je to što je sve više dece i mladih
16:03 Zdravlje U ovom periodu ćete se udebljati: Doktori otkrili koji faktori utiču na višak kilograma, jedna grupa ljudi je posebno kritična
17:33 Zdravlje Naučnica otkriva: Zbog ove svakodnevne navike ne možete da smršate, posebno je osetljiva jedna grupa ljudi
11:53 Zdravlje Gojaznost je opasnija po žene: Naučnici otkrili ogroman rizik koji nastaje zbog prekomerne kilaže, problem izazivaju ove navike
14:56 Ispovesti "Plašila sam se da ću umreti od debljine": Evo kako je za dve godine uspela da skine 85 kg i iz svega da izađe kao kraljica
12:32 Ispovesti Tražim tatinu prvu ljubav iz Skoplja: Imam njeno ime i razglednicu, pomozite mi da je pronađem!
12:09 Poznati Ima 39 godina, nosi mikro bikini: Njene vrtoglavo dugačke noge i brutalan dekolte pomutili su um muškarcima - fotke grme!
11:46 Zdravlje Sok čuva srce: Osvežavajući napitak može da smanji rizik od opasnih bolesti, bogat je vitaminom C i kalijumom
11:25 Dom i saveti Duplo bolji od varikine: Stavite ovo u mašinu i vaš sivi veš će već posle prvog pranja biti beo kao sneg
11:00 Horoskop Stižu neočekivane prilike: Poslednji pun Mesec u 2025. godini će se pozabaviti ovim znacima, sada je vreme za pokret
10:38 Ispovesti Devet godina živela u paklu: Dragana je bila žrtva porodičnog nasilja, čak i u trudnoći