15:20 Ispovesti Vređali su je govoreći joj da je DEBELA: Loren je deset dana PRE POROĐAJA saznala da je trudna
09:41 Poznati Rijana ponovo trudna! Nastupila u crvenom, uskom KOMBINEZONU i svi su gledali u njen preslatki trudnički stomačić
19:30 Poznati Ana Ivanović je ponovo TRUDNA: Podelila prelepu fotografiju gde se vidi stomačić, možda sada stiže DEVOJČICA!
14:10 Ispovesti Verenik je VARAO dok je bila trudna: Kada mu je predložila OVO, pobegao istog momenta!
12:40 Poznati Naša najpoznatija reperka, Sajsi MC, pojavila se na MEKU sa trudničkim stomakom: Blistala je u crnoj uskoj haljini, a otkrila nam je i u kom je MESECU
09:41 Porodica Kada je bila u 21. nedelji TRUDNOĆE, doktori su joj saopštili neočekivanu vest: "Bila sam VAN SEBE, rekla sam da to nije MOGUĆE"
21:30 Ispovesti Porodila se devojka koja je mislila da NE MOŽE da ostane trudna: Hani je jedna stvar ukazivala na problem sa STERILITETOM
21:18 Poznati Rijana je ZVANIČNO trudna: Popularna pevačica čeka PRVO dete sa reperom i ulicama Njujorka ponosno šeta GOLOG STOMAKA
12:15 Poznati O njenoj haljini svi pričaju: Trudna a ATRAKTIVNA, Maja Berović MILIONE oduševila svojom novogodišnjom fotografijom
18:00 Ispovesti ISPOVEST isprepadane žene: Ostala je TRUDNA sa muškarcem kog SLABO poznaje, požalila se na Fejsbuk grupi i naletela na STRAŠNE osude
17:33 Ispovesti Atraktivna manekenka i influenserka TRUDNA je sa ROĐENIM STRICEM svoje najbolje drugarice, njeno opravdanje je potpuno ŠOKANTNO!
12:40 Dom i saveti Svi pogrešno kuvamo čaj: Kuvar tvrdi da ne treba koristiti prokuvalu vodu, ovo je ispravan način pripreme
12:09 Porodica Popularna imena za decu koja donose sreću: Mališani koji ih nose su uspešni i zaštićeni od nevolja
11:36 Horoskop Stiže im veliki novac krajem decembra: Ova 3 horoskopska znaka će iznenada napuniti džepove!
11:02 Dom i saveti Kako odlediti bravu na kolima: Komšija Dragan nam je otkrio provereni trik, za 10 sekundi ćete otključati auto!
10:33 Dom i saveti Recept za prženice bez jaja: Ukus im je potpuno isti, brže se prave i svi ih obožavaju!
10:00 Ispovesti Šefica me totalno iskorištava: Nakon 20 radnih dana bez prestanka mi je tražila ovo, i to na najgori mogući način