21:30 Zdravlje Snizite visok krvni pritisak za samo PET minuta: Ovaj začin čini čuda, dovoljno je uzeti pola kašike
13:27 Zdravlje Visok krvni pritisak dovodi do poremećaja celog organizma: Evo šta se dešava sa psihom pacijenata
13:46 Zdravlje Pritisak mi je bio 162/92: Probala sam TEHNIKU za lečenje HIPERTENZIJE ruskog doktora Šišonina i evo šta je pokazao APARAT posle 20 minuta
09:05 Zdravlje Svaki DRUGI SRBIN boluje od "tihog ubice": Ljudi ne shvataju OZBILJNO simptome, a ovo su najčešći uzroci
09:38 Zdravlje Bolest poznata kao TIHI UBICA: Mnogi nisu ni svesni da su u OPASNOSTI a ovo su SIMPTOMI
08:10 Zdravlje Svaki DRUGI u Srbiji pati od VISOKOG pritiska: Ovo su TRI smrtonosne greške, jedna deluje toliko BEZAZLENO, a može da vas ubije
13:34 Zdravlje Izbegavajte ovu HRANU ako ima VISOK krvni pritisak: Jedna je od NAJGORIH stvari koje možete jesti
09:20 Zdravlje Za samo PET MINUTA snizite KRVNI PRITISAK kod kuće: Ruski doktor otkrio prirodan način koji sto posto radi
21:00 Zdravlje Napitak za regulisanje KRVNOG PRITISKA: Stavite u vodu ovu biljku, po preporuci čuvenog SRPSKOG travara, Jove Mijatovića i rešite se TEGOBA
15:05 Zdravlje Na velikim vrućinama PRITISAK skače kao LUD: Za ove neobične TRIKOVE niste ČULI, a obaraju ga za ČAS
08:00 Zdravlje Jedan od NAJČEŠĆIH problema tokom letnjih dana: Ako osetite OVE simptome, odmah se javite LEKARU
15:47 Dom i saveti Da l' bele čarape, da l' svetle pantalone, svejedno je: Evo kako da očistite odeću posle kiše, bare na ulici više neće biti problem
15:21 Poznati Manji je od makovog zrna: Okrenuo je leđa rođenoj deci, a sada ga je uhvatila strašna panika zbog 30 godina mlađe
14:58 Horoskop Stiže pun Mesec u Vagi 13. aprila i donosi turbulencije: 4 znaka biće najviše pogođena, konfuzija, svađe, prekidi veza
14:15 Ispovesti "Otvorila sam pozivnicu svoje venčane kume i pritisak mi je skočio na 200": Sve je mogla da očekuje, ali ovo ni u ludilu
13:52 Dom i saveti Rešava grinje u jednom potezu: Zavese će biti kao nove kada ih operete na ovaj način, temperatura je ključna