11:01 Lepota i Moda Trik o kosi koji je oduševio žene širom sveta: Sa ovim možete izgledati 20 godina mlađe
18:40 Lepota i Moda Svetski stilisti tvrde: Spremite se na vreme, ove frizure će dominirati u 2026. godini
14:58 Lepota i Moda Šest meseci nećete morati da mislite o kosi i idete kod frizera: O korejskoj trajnoj frizuri svi pričaju – evo zašto
11:03 Lepota i Moda Ovo je jedina frizura za žene 45+ koja momentalno podmlađuje: Zateže lice, a odgovara svim tipovima kose
08:20 Lepota i Moda Umotala celu kosu aluminijskom folijom: Rezultat je neverovatan, frizerka otkrila tajnu
13:05 Lepota i Moda Žena počela ispirati kosu zelenim čajem: Oživela sam dosadne i suve vlasi, i nikad neću prestati
11:20 Lepota i Moda Frizura koja briše godine: Dženifer Aniston otkrila tajnu mladolikog izgleda – C-cut vlada 2025
13:24 Lepota i Moda Trikovi za masnu kosu koje frizeri ne žele da znate: Besplatni su i deluju odmah, više je nećete prati svaki dan!
19:27 Dom i saveti Kosa ti je žuta kao slama? Ne trošite novac na frizera, ova kućna rešenja popravljaju pramenove za 10 minuta
09:28 Lepota i Moda Istaknite svoju lepotu i budite u trendu: Najpopularnije frizure i boje kose koje će ove jeseni dominirati
08:29 Horoskop Ako ih povredite, nosićete ih na duši celog života: Ova 3 znaka važe za najveća zlopamtila!
08:07 Dom i saveti Kako skuvati krompir duplo brže: Zbog 1 sastojka neće se raspasti, a biće savršeno mekan
21:54 Poznati Nešto najbizarnije što ćete danas videti: Žena Kanjea Vesta prevazišla samu sebe i to ne u golotinji!
20:55 Ispovesti Zla polusestra je htela da nosi venčanicu na mojoj veridbi! Tako slatko sam joj se osvetila, da joj više nije palo na pamet to da uradi!
20:25 Poznati Da li prepoznajete ovu legendu? Redak poremećaj nije ga sprečio da postane glumački bog!