08:27 Ispovesti Naručila je dijamantski prsten iz Kine za 350 evra: Kad je otvorila paket, ostala je bez teksta!
13:44 Ispovesti Kupila fotelju iz snova sa Temua po smešno niskoj ceni: Niko ne veruje da je ovo dobila
18:26 Ispovesti Na Temuu sam kupio kantu za smeće: Supruga i ja smo pukli od smeha kad smo videli šta je stiglo!
16:17 Ispovesti Naručila sam ukras za kuću sa Temua: Zanemela sam kad sam otvorila paket i videla šta je unutra
14:02 Ispovesti Naručila sam patike sa Temua i jedva čekala da stignu: Kad sam otvorila paket, zanemela sam od šoka!
17:45 Porodica Kupila sam na Temuu roletne: Kada sam otvorila paket, šokirala sam se, danima se smejem!
20:52 Ispovesti Jedva sam čekala da mi stignu papuče sa Temu-a: Kad sam ih videla, samo što se nisam šlogirala!
12:41 Ispovesti Ljudi napali snaju da je nezahvalna: „Svekrva naručuje s Temu-a grozne stvari za bebu iako sam joj zabranila, kako da je zaustavim?“
16:34 Ispovesti Kupila trenerku sa sajta za polovnu garderobu: Kad je otvorila paket, samo što se nije šlogirala!
21:27 Ispovesti Naručila torbicu sa Temu-a, a kad je otvorila paket, pozelenela je od muke: Noćna mora svake žene se upravo obistinila!
13:35 Ispovesti Žena je kupila šolje preko interneta, i to za poklon: Kada je otvorila paket, samo što se nije šlogirala!
20:23 Ispovesti Naručila ogrlicu sa Temu-a, ali kad je stigao paket zanemela je od užasa: Umesto prelepog nakita, videla pravu grozotu!
18:27 Ispovesti Šta se krije iza vrata intenzivne nege? Tehničar otkrio šta rade sa najkritičnijim pacijentima
17:27 Poznati Vilijam pred svima "spustio" Kejt Midlton: Pogledajte neprijatan trenutak koji je kamera zabeležila!
16:50 Dom i saveti Domaćice greše kad ubacuju zapršku: Evo kako da napravite ukusnu čorbu kao iz restorana
16:24 Ispovesti On nikada nije odustao od nje: Jednog jutra probudila se slepa, pala u depresiju, a onda se desio životni preokret