Alo!
NajŽena
Naslovna Lepota i Moda Zdravlje Porodica Ispovesti Poznati Dom i saveti Horoskop Trpeza

Tema : žena

bolnica
18:00 Zdravlje

Ova stara metoda je "UBICA" za MIGRENU: Potrebna su samo DVA sastojka i GLAVOBOLJA će nestati!

žena
13:15 Zdravlje

U Srbiji se od malih nogu ove namirnice kombinuju, a UNIŠTAVAJU naš želudac: Evo šta NIKAKO ne smemo da jedemo zajedno

Prozivaju je što je u braku sa "predebelim" suprugom: Njoj ne smeta, važno joj je da zarađuju 10.000 evra mesečno
08:00 Ispovesti

Prozivaju je što je u braku sa "predebelim" suprugom: Njoj ne smeta, važno joj je da zarađuju 10.000 evra mesečno

nesvestica
16:08 Zdravlje

Da li imate VRTOGLAVICU kada ustanete? Obratite se LEKARU, može da ukaže na ozbiljna oboljenja

Vreme je za LJUBAV: Venera u RAKU od sedmog MAJA nam donosi SUDBONOSNE odnose!
09:00 Horoskop

Vreme je za LJUBAV: Venera u RAKU od sedmog MAJA nam donosi SUDBONOSNE odnose!

Tanja (42) se ZALJUBILA i UDALA za druga od svog sina: "Ne smeta mi što svi misle da sam mu MAJKA, bićemo zajedno hteli to ili ne"
21:30 Ispovesti

Tanja (42) se ZALJUBILA i UDALA za druga od svog sina: "Ne smeta mi što svi misle da sam mu MAJKA, bićemo zajedno hteli to ili ne"

Dnevni horoskop za NEDELJU, 07. april: Blizancima sledi LEPA vesti, Ribe su pod TENZIJOM!
20:00 Horoskop

Dnevni horoskop za NEDELJU, 07. april: Blizancima sledi LEPA vesti, Ribe su pod TENZIJOM!

Nakon što je PREVARILA muža, iskreno se pokajala: Priznala mu sve, a ono što joj je poručio ŠOKIRALO je mnoge!
16:40 Lepota i Moda

Nakon što je PREVARILA muža, iskreno se pokajala: Priznala mu sve, a ono što joj je poručio ŠOKIRALO je mnoge!

omekšivač
15:48 Dom i saveti

Omekšivač nije samo za ODEĆU: Evo par načina kako da ga upotrebite i u druge svrhe!

madona
13:45 Poznati

Madona je znala kako će joj ćerka IZGLEDATI 2023. godine: OVE slike govore više od reči!

Da li ste čuli za "MRŠAVU" vodu? Mnoge žene je piju već godinama jer UBRZAVA metabolizam kao ništa drugo!
12:43 Zdravlje

Da li ste čuli za "MRŠAVU" vodu? Mnoge žene je piju već godinama jer UBRZAVA metabolizam kao ništa drugo!

Želja da liči na lika iz crtaća je umalo koštala ŽIVOTA: Zadobila je oštećenje MOZGA nakon operacije pa sve UPOZORILA!
15:30 Zdravlje

Želja da liči na lika iz crtaća je umalo koštala ŽIVOTA: Zadobila je oštećenje MOZGA nakon operacije pa sve UPOZORILA!

1 2 ... 9 10 11 12 13 14 15 ... 130 131
most-read

Najčitanije

Shutterstock
11:14 Ispovesti

Bili smo najlepši par u bivšoj Jugoslaviji: Posle 40 godina javila sam mu se na Fejsu, zanemela sam zbog njegovog odgovora

baka
10:57 Porodica

Mira za 10 dana u Grčkoj potroši samo 100 evra: "Godinama tako letujem i nikada nisam potrošila ni dinar više"

deda i unuka
12:09 Porodica

On je deda godine: Zamolila je tatu da joj pričuva dete, a on je uradio nešto što nikome u Srbiji nikad nije palo na pamet

cipele
15:37 Lepota i Moda

Ma kakve baletanke, ovog leta svi žele venecijanke: Najtraženije cipele sezone, žene u Srbiji se takmiče koja će pre da ih kupi

kiseli kupus
11:05 Dom i saveti

Bugarski trik za savršen kiseli kupus: Dodajte ovo zrno u bure i nikad se neće pokvariti

Pogledaj sve vesti

Dom i saveti

struja
21:29 Dom i saveti

Troši struju kao frižider i kad se ne koristi: Ovaj uređaj svi imaju, a drastično povećava mesečni račun

pita
19:05 Dom i saveti

Uz ovaj preliv svaka pita je sočna: Pekari ga stavljaju i u slane i u slatke, zato su im sve savršene!

kiseli krastavci
15:15 Dom i saveti

Nikada više gumeni: Generacije iza nas su ovako pripremale kisele krastavce i uvek su bili hrskavi!

bašta
14:24 Dom i saveti

Beže od ovoh mirisa kao đavo od krsta, a nisu nikakve hemikalije: Puževi neće ni priviriti u vaše dvorište ako koristite ovaj rastvor

krompir
12:51 Dom i saveti

Možemo se razboleti od samo jednog komada: Ne kupujte krompir sa ovim tačkicam na sebi

watch-icon

Preporučujemo

uspeh
22:00 Horoskop

Sudbinski preokret od 19. septembra: Za 3 znaka horoskopa počinje period izobilja i sreće, sve se menja!

struja
21:29 Dom i saveti

Troši struju kao frižider i kad se ne koristi: Ovaj uređaj svi imaju, a drastično povećava mesečni račun

margo robi
21:00 Lepota i Moda

Kako izgledati skupo za malo para: Margo Robi pokazala savršenu jesenju kombinaciju koju svaka žena može da ima

žena
20:31 Porodica

Život nije Instagram: Psiholog Jovana Stojković objašnjava kako zaštititi decu od terora savršenstva na društvenim mrežama

horoskop
20:00 Horoskop

Dnevni horoskop za petak 19. septembar: Ovan ima važnu promenu na poslu, Škorpija je ljubomorna, a šta čeka vas?

žena
19:32 Ispovesti

Moja sestra je svoju bebu dala meni: Odgajala sam je 5 godina kao ćerku, onda se ona vratila i tražila je nazad!

Pogledaj sve vesti
O nama Marketing Advertising Impresum Uslovi Korišćenja
© ALO! 2021. Sva prava su zadržana.