17:20 Porodica Svi OBIČAJI na Spasovdan: Žene NIKAKO ne smeju da rade jedno, a postoji staro PRAVILO za decu i muškarce
11:25 Porodica Nasleđivanje KRSNE SLAVE kod Srba: Evo da li žena može da nasledi SLAVU pokojnog muža!
13:13 Porodica Sutra slavimo MARKOVDAN: Jednu stvar nikako ne smete da URADITE, proverite da li ste SLIČNU grešku napravili na ĐURĐEVDAN!
10:49 Porodica Danas slavimo SVETOG PAVLA: Ove dve stvari NIKAKO ne biste smeli da radite, prizvaćete nesreću
21:40 Porodica Nemojte da se OBRUKATE: Ova pravila važe za svakog GOSTA na slavi, svaki pravi SRBIN ih poštuje
16:20 Porodica Srpska narodna TRADICIJA: Kako se PREDAJE krsna slava i da li žena može da je preuzme?
17:05 Dom i saveti EVO šta biste mogli da poklonite DOMAĆINU za SLAVU: Preskočite flašu vina koja šeta od kuće do kuće
14:00 Dom i saveti Zdravice u SRPSKOJ narodnoj tradiciji: Ima ih 13, a ovo je PRAVI i JEDINI redosled kome se i kako nazdravlja!
17:15 Dom i saveti Fantastičan trik koji smanjuje nadutost i gasove: Evo šta treba da uradite sa VODOM kada kuvate pasulj
13:26 Dom i saveti STAVILA JE KULEN I ČAJNU U ČAŠU ZA VINO! Meze je zvezda slavske trpeze, evo kako da oduševite goste! (VIDEO)
13:19 Porodica Da li se kuva ŽITO za Aranđelovdan: Patrijarh Pavle objasnio koje običaje morate da poštujete na današnji dan
16:40 Poznati Kajli Džener u crvenoj koži bacila muškarce na kolena! Bujne cice beže iz jakne, ona meša kukovima!
16:23 Poznati Holivud je ćutao, on više neće: Ričard Gir konačno progovorio o njegovoj zabrani Oskara koja traje 20 godina!
15:55 Dom i saveti Božićni kaktus će cvetati i narednih 30 godina: Raskošni cvetovi samo uz par koraka
15:01 Ispovesti Zaveo me je moj 30 godina mlađi majstor! Probudio je u meni vulkan strasti koji ni u braku nisam osetila!