17:30 Lepota i Moda Piling protiv celulita od sastojaka iz kuhinje: Proverena tehnika koja rešava pomorandžinu koru!
15:30 Lepota i Moda Zima, vetar i hladnoća vam UNIŠTAVAJU KOSU: Iskoristite maslinovo ulje na jedinstven način i NAHRANITE vlasi
15:05 Porodica Jedna namirnica poboljšava KVALITET majčinog mleka: Potrebno ju je konzumirati tokom TRUDNOĆE, doktori potvrdili koje su prednosti za dete
08:05 Dom i saveti Trik koji svako treba da zna: Evo kako da prepoznate da li je maslinovo ulje KVALITETNO i ČISTO
07:30 Zdravlje Žena koja je doživela 122 godine jela je samo ove TRI namirnice: Lekari kažu da je za DUG život zaslužna OVA ishrana
12:40 Zdravlje Pomešajte maslinovo ULJE sa belim LUKOM i dobićete čudotvoran MELEM: Rešite se BOLOVA u zglobovima i ublažite REUMU na prirodan način!
09:42 Dom i saveti Opasno za ORGANIZAM: Maslinovo ULJE jeste ZDRAVO, ali ga nikako nemojte koristiti za ove TRI stvari
11:27 Dom i saveti Oštećen nameštaj biće kao NOV: Napravite smesu od DVA sastojka iz kuhinje, vratiće mu se SJAJ
22:30 Dom i saveti Kako da znate da vas nisu PREVARILI kad su vam ga PRODALI? Stručnjak objasnio kako da prepoznate čisto i kvalitetno MASLINOVO ULJE
19:35 Lepota i Moda Imajte MLADOLIKU kožu poput Dženifer Lopez: Jedna NAMIRNICA koju svi imamo u kući čini ČUDA za lice i telo
13:33 Lepota i Moda Napravite PRIRODNO ulje za SAMOPOTAMNJIVANJE: Potrebno je minimalno novca i samo TRI sastojka
21:38 Dom i saveti Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo
21:08 Dom i saveti Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku
20:45 Dom i saveti "Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana
20:22 Ispovesti Čuvala sam unuke godinama, a onda me je ćerka oterala s kućnog praga: "Čim sam se uhvatila za kvaku, stavila je ruku da ne uđem"
19:54 Horoskop Dnevni horoskop za 5. decembar: Rakovi, čuvajte se prevare, Strelčevi, izbegavajte sukobe, Jarčevi, pazite na šta trošite novac