19:57 Lepota i Moda Najlepši sako ove sezone: Elegantan kroj u kome ćete sigurno biti primećeni, idealan za svaki dan, ali i za svečane prilike
13:27 Lepota i Moda Beli kompleti su hit sezone: Opra Vinfri ne skida ovaj model, detalj na gornjem delu je pun pogodak!
20:27 Lepota i Moda Jedine pantalone koje ćete nositi ove jeseni: Opra je očarala sve prisutne u ovom modelu, boja je omiljena svim ženama u Srbiji
08:03 Poznati Opra Vinfri kakvu do sada niste videli: Nikad mršavija utegla se u helanke i nastao je kolaps na ulicama
20:57 Lepota i Moda U ovom kompletu ćete biti zvezda leta: Opra Vinfri održala modnu lekciju, sve oči su bile uprte u njen autfit
15:03 Poznati Panika na imanju Opre Vinfri: Uhapšena dvojica tinejdžera, šokantan incident digao javnost na noge!
17:08 Lepota i Moda Bela majica i pantalone za proleće: Opra Vinfri još jednom potvrdila status modne ikone, ovaj stil stoji apsolutno svima
19:10 Lepota i Moda Izgleda kao tinejdžerka: Opra Vinfri (70) zablistala na dodeli nagrada, a potom otkrila tajnu svoje vitke linije!
10:53 Poznati Rame uz rame sa istorijskim velikanima: Opra Vinfri dobila portret u Nacionalnoj galeriji u Vašingtonu
18:19 Poznati Svi je pitaju da li je koristila "ozempic" za mršavljenje: Opra Vinfri nikad vitkija, "sad me drugačije tretiraju, nego kad sam imala 90 kilograma"
14:16 Poznati Prva dama američke televizije nikad vitkija: Ljubičanstvenom toaletom istakla ženstvenu figuru, svi su bili očarani neponovljivom Oprom!
12:02 Zdravlje Smršala 20 kilograma bez dijete: Tajna savršene linije Opre Vinfri je u "čarobnoj supi", imamo i recept!
20:41 Ispovesti Žene priznale da rade ove jezive stvari: Okej, neke sigurno radite i vi, a od nekih će vam se okrenuti želudac
20:17 Porodica Ostavila sam bebu od 4 meseca sa dedom na pola sata: Kada sam se vratila, zanemela sam zbog onoga što sam videla
19:48 Lepota i Moda Ovo je najtraženiji džemper u Srbiji! Nosile smo ga kao klinke, jednostavan je, praktičan i preudoban
19:21 Dom i saveti Kako da privučete novac u kuću i da nikada ne budete bez para? Staro narodno verovanje kaže da ovo morate da radite sa komšijama
18:54 Horoskop Dnevni horoskop za utorak, 9. decembar: Blizancima ne gine svađa, a Vagama se smeši romansa
18:23 Lepota i Moda Šest meseci nećete morati da idete kod frizera! Šta je korejska trajna o kojoj žene u Srbiji danima pričaju?