13:30 Poznati Zbog BOLDVINA se i ona oglasila: Verenica pokojnog Brendona Lija posle 28. godina PROGOVORILA o tragediji i poslala jasnu poruku!
21:51 Porodica Dečak (4) je popio punu čašu ALKOHOLA i umro, a kada ga je DEDA ugledao od šoka je i on PREMINUO pored njega
14:02 Ispovesti I kamen bi zaplakao! BOLNE majčine reči paraju nebo: Mladić iz Bečeja je stradao u blizini kuće, a sahranjen sa LOPTOM
21:11 Porodica "Umrla je ŽENA koju najviše volim, moja LAVICA": Velika TRAGEDIJA u domu naše poznate MANEKENKE i voditeljke
14:55 Porodica Devojčica (4) iz BANJALUKE umrla je u kolima jer su je roditelji ostavili ZAKLJUČANU satima: Evo šta se događa u TELU DETETA koje ste ostavili samo u AUTU
15:30 Dom i saveti Šteta može biti ogromna: Ako redovno ne čistite ovaj kuhinjski uređaj, rizikujete požar
15:05 Porodica Jeftini trikovi za rashlađivanje stana: Ventilator i klima vam nisu potrebni, vrućina nestaje za tren!
14:40 Poznati Spojila ih je teška sudbina: Napatili su se kao niko, ali ljubav im je vratila veru u život
13:50 Ispovesti Baka Doris (94) uhvatila muža s ljubavnicom: Njena paklena osveta oduševila sve žene, evo šta je uradila
13:26 Ispovesti Anja iz Srbije se zbog ljubavi preselila u Egipat: "Da sam dobila svaki put dinar kad su mi rekli da ne idem tamo, danas bih bila bogata!"