21:29 Ispovesti Marko je godinama mislio da ima migrene: Šokirala ga je dijagnoza koju je dobio kod lekara!
11:54 Zdravlje Puca mi glava zbog promene vremena: Prijateljica mi je rekla za ovaj čaj, od tada više ne trpim bol!
15:22 Zdravlje Imate migrenu? Može biti povezana sa još jednim bolnim stanjem, simptomi su gotovo identični
13:22 Zdravlje Glavobolja danima ne prestaje: Žale se i oni koji nisu prehlađeni, obratite pažnju, ovo je mogući uzrok
14:40 Zdravlje Kad vas boli glava, ovo ne jedite, biće vam još gore! Neurolog otkriva koje namirnice pojačavaju migrenu
21:25 Zdravlje Mira je stavila koru banane u frižider: Posle 10 minuta je rešila problem koji ima godinama
16:02 Zdravlje Ana je 9 godina umirala od bolova: Naizgled bezazlena bolest napravila je haos u njenom telu, doktori se borili za njen život
13:02 Zdravlje Trik koji je zaludeo milione: Uz pomoć pirinča i čarape ublažite glavobolju, bol u vratu i zglobovima
08:01 Zdravlje Za manje od minut rešite nepodnošljivu migrenu: Lekar savetuje da probate ovo, provereno deluje
08:04 Zdravlje Zaobilazite ih u širokom luku: Hemijski spojevi u ovim namirnicama mogu biti okidači za migrenu
16:58 Zdravlje Istraživanje otkriva: Ublažavanje simptoma gorušice na ovaj način može povećati rizik od migrene
21:54 Poznati Nešto najbizarnije što ćete danas videti: Žena Kanjea Vesta prevazišla samu sebe i to ne u golotinji!
20:55 Ispovesti Zla polusestra je htela da nosi venčanicu na mojoj veridbi! Tako slatko sam joj se osvetila, da joj više nije palo na pamet to da uradi!
20:25 Poznati Da li prepoznajete ovu legendu? Redak poremećaj nije ga sprečio da postane glumački bog!
19:55 Dom i saveti Nežna i raskošna lepotica najbolje cveta zimi: Kažu da, ko ima ovaj cvet, imaće sreću u životu
19:25 Horoskop Dnevni horoskop za subotu, 13. decembar: Blizanci idu na kraći izlet, Biku treba odmor, Lav okružen prijateljima