16:14 Poznati Melanija Tramp okitila Belu kuću za Noć veštica: Jednostavna jesenja dekoracija umesto zastrašujućih ukrasa
10:19 Porodica Jezivo! Pogledajte kako roditelji muče decu zbog trenda na TikToku! Deca vrište, drhte i guše se, a sve zbog klikova
18:42 Poznati Nema ona granica, nije je sramota ni pred decom: Kanjeova žena servirala neviđenu gadost za Noć veštica
08:37 Poznati "Kraljica Noći veštica" o svojim strahovima: Nosi najluđe kostime, a nećete verovati šta joj izaziva anksioznost
18:37 Lepota i Moda Najluđi kostimi za Noć veštica: Kardašijanke, Hajdi Klum, Adel uopšte ne liče na sebe, ni rođena majka ih ne bi prepoznala
14:15 Poznati Sestre Kardašijan kao Bratz lutke: Protetske usne i teška šminka kao cena spektakularnog izgleda za Noć veštica
10:17 Poznati Hajdi Klum potvrdila titulu kraljice Noći veštica: Deset osoba joj trebalo za kostim, a tek da vidite njenog muža
18:45 Poznati "Zar te nije varao više puta?": Megan Foks fanovi razapeli nakon najnovijih slika sa verenikom
10:53 Poznati Hajdi Klum obožava Noć veštica: Prošle godine je bila džinovski crv, sada kostim krije na misterioznoj lokaciji i najavljuje spektakl
22:37 Ispovesti Šutnuo me samo zbog KOSTIMA? "Ja sam sebi izgledala SJAJNO, a on mi sasuo u lice da sam NEPRISTOJNA"
20:46 Poznati Od PRINCA do RUŽNOG pačeta: Popularni GLUMAC prošetao ulicom MASKIRAN, skoro niko ga nije prepoznao (FOTO)
22:00 Horoskop Pritisak nestaje: Ova 3 horoskopska znaka se oslobađaju velikog tereta u nedelju, 7. decembra, život im se poboljšava
21:32 Zdravlje Pomozite srcu: Jedna večernja navika može da poveća rizik od bolesti, uradite ovo kako biste se zaštitili
20:59 Lepota i Moda Pustite sedu kosu da izraste: Izgledaće prelepo ako uradite ovo, a prelaz se neće videti
20:30 Dom i saveti Stalno usisavate, a tepih je uvek prašnjav: Marta objašnjava u čemu grešite, najmanje sitnice prave ogromnu razliku
19:57 Poznati E, tek sada je zvanično: Pevačica i bivši premijer potvrdili vezu, dugo se krili, pa onda objavili ove slike
19:28 Horoskop Dnevni horoskop za nedelju, 7. decembar: Ribe negativno raspoložene, Jarčevi da se fokusiraju na planove