13:32 Ispovesti Verenik me je varao sa prvom KOMŠINICOM: Da nevolja bude GORA, saznala sam za PRELJUBU dan nakon što sam mu rodila DETE
12:02 Porodica Porodila sam se pre PET meseci i MRZIM sve ovo: Majke koje tvrde da su SREĆNE lažu, ovo je jedna velika PREVARA
15:15 Porodica PET stvari koje se nasleđuju od MAJKE: Genetičari otkrili koje su to OSOBINE, a ključne su kasnije u životu
16:00 Ispovesti U trudnoći je saznala da ima TUMOR u zadnjem stadijumu: Lekari su rekli da je ABORTUS možda njen SPAS, ipak ona je odlučila da rodi a onda se OVO dogodilo
10:25 Porodica Psihologija otkriva ŠEST tipova toksičnih MAJKI: One "guše" svoju decu, da li se PREPOZNAJETE?
13:50 Porodica "Da TATA to uradi, niko NIŠTA ne bi rekao": Ostavila dete od ČETIRI meseca sa OCEM na 48 sati, a ljudi su bili NEMILOSRDNO zli
19:00 Porodica Rodila je DESETO dete u svojoj 47. GODINI: Razlika je 28 godina između BEBE i najstarijeg sina, ljudi je PROZIVAJU i govore kako je UNIŠTILA porodicu!
14:43 Porodica I ja sam ta NEMAJKA! Prestala sam da peglam, ne kuvam na PARI, a znam i da uvalim detetu i telefon, sram me bilo!
14:00 Porodica Majka petogodišnju ćerku OFARBALA u plavu boju: Ona tvrdi da je OVO razlog a komentari će vas tek IZNENADITI
20:00 Porodica "Žene bez dece su DISKRIMINISANE u odnosu na ŽENE SA DECOM": Srpski Tviter gori zbog ove IZJAVE, rasprava ne jenjava danima
15:40 Ispovesti Imala ČUDNE FLEKE na jeziku i OSIP po celom telu: Lekari su rekli da DEVOJČICA boluje od SMRTONOSNE bolesti, roditelji su RIZIKOVALI kako bi se izlečila
14:00 Porodica Majka otkrila kako njena TROMESEČNA beba spava celu noć bez BUĐENJA: Mnogi roditelji ne mogu da veruju da ovo "RADI", poslušajte OVE savete!
18:50 Poznati Bivša Aflekova žena "pokazala zube" Dženifer Lopez: Postavila je na svoje mesto, više nije dobrica kakvu je pamtimo
18:24 Dom i saveti Budite oprezni sa polovnom garderobom: Evo na šta treba obratiti pažnju kada kupite nošenu odeću
18:01 Poznati Odlučila je da radi po svom: Kejt Midlton se više na obazire na muža i svekrva, ne može joj niko ništa
17:45 Zdravlje Ne trošite se na preskupe probiotike: Dr Perišić otkriva koja namirnica najbolje čisti i obnavlja creva, ako se ovako uzima
17:20 Horoskop Vikend horoskop za svaki znak Zodijaka: Problematične ljubavne scene čekaju jedan znak, Lavovi se izvukli
16:52 Porodica Gde se u Evropi najduže živi? Srbija na dnu liste sa skoro 10 godina kraćim životnim vekom od Švajcarske