18:29 Ispovesti Jedna mama zapalila internet tekstom o podizanju dece: "Plači, zabole me, i ja sam živ stvor. Gde je mojih pet minuta"?
16:12 Ispovesti U dnevniku svog sina pročitala je jezivu poruku: Momentalno ga je prijavila policiji i uopšte se ne kaje
12:10 Poznati Majka Dejvida Bekama je prava misterija: Ona je bila njegov najveći fan i podrška celog života
14:29 Ispovesti Sara je pre osam godina, na smrt izbola komšiju: Osvetila mu se jer joj je dirao sina, kad je izašla iz zatvora doživela je šok zbog komšija
14:10 Porodica Njenom sinu je dijagnostifikovan autizam: Poznata voditeljka podelila svoje iskustvo, bilo je znakova upozorenja, a najvažniji je ignorisala
08:00 Porodica Zaposlena majka objavila listu dnevnih obaveza: Nema slobodnog vremena i oseća se kao da tone
17:48 Poznati Sad je jasno od koga je slavna pevačica nasledila lepotu: Šakira podelila sliku sa majkom, sličnost je neverovatna
18:00 Ispovesti Svako veče u pola osam prestajem da budem mama: Ima sedmoro dece koja jedu rukama i ne tuširaju se ako neće - objava ove žene izazvala buru na internetu
14:46 Porodica Ima 21 godinu i troje dece: Svi je pitaju je gde su očevi, govore joj da je užasna majka i da je trebalo da abortira
22:02 Horoskop Nema više stresa: Život postaje nestvarno dobar za 3 horoskopska znaka u nedelju, 14. decembra, snovi se ostvaruju
21:30 Zdravlje Povrće koje uspavljuje: Pojedite ga za večeru i zaboravićete na nesanicu, poboljšava san zahvaljujući jednom mineralu
20:57 Dom i saveti Ne poklanjajte ove stvari: Možete slučajno da uvredite svoje najmilije, bolje izaberite druge opcije
20:32 Ispovesti Ostavljena na snegu: Devojčica (6) se smrzavala na ciči zimi, zamalo da se pomiri sa sudbinom, ali onda se desilo čudo
20:00 Lepota i Moda Pomama oko sandala: Čuvena modna kuća ukrala dizajn i zalepila cenu od 800 evra, pogledajte kako izgledaju
19:28 Horoskop Dnevni horoskop za nedelju, 14. decembar: Lavovima stiže uspeh, Škorpije će se smiriti, a ostali?