21:00 Ispovesti "Ne oslovljavaj me tako, ja sam za tebe gospođa": Odjednom je postalo NEDOPUSTIVO da se doktor roditelju obrati sa "MAJKO"
12:01 Porodica Mama koja će vas momentalno iznervirati: "Ne mogu da shvatim žene koje žele da se odvoje od svoje dece"
20:15 Porodica "Otišla je u Francusku i začela veštačkom oplodnjom": Njeno dete neće imati OCA, a evo da li je Srbi zbog toga osuđuju
13:03 Poznati Paris Hilton postala majka: Objavila i prvu fotku sa bebom, a evo kako joj je čestitala Kim Kardašijan
11:00 Ispovesti "Krenula joj je PENA na usta, poplavela je i prestala je da diše": Kristina je pokušala da SPASI svoju BEBU i zamalo je UBILA
19:26 Ispovesti Žena se ČETIRI godine pretvarala da je MUŠKARAC: Ima troje dece, prodala je BUBREG, a njena priča je razlog zašto je proglašena za MAJKU GODINE
15:07 Ispovesti "Moja majka je MESECIMA SPAVALA sa mojim DEČKOM": Devojku su hteli da naprave LUDOM, ubeđivali je u suprotno, a onda NESTALI bez traga
13:57 Ispovesti Jasmina je sinu dala neobično IME: "Nema ni godinu DANA, a već trpi zlostavljanje zbog izbora koji sam napravila"
09:48 Poznati Ovo je MAJKA Jovane Joksimović: Željkove roditelje jako dobro znate, a Jelena se NIKADA ne pojavljuje u javnosti
20:00 Poznati Ana Brnabić prošetala sa MAJKOM Ružicom: Premijerka veoma LIČI na nju, a i SAVRŠENO su uparile modne kombinacije
08:36 Porodica Za dve decenije rodila je ČETRNAESTORO dece: "Ljudi me uvek pitaju odakle mi novac za njih"
07:30 Porodica "TRI mučne godine se BORILA za život, ali je PREMINULA": Majka bebe upozorava roditelje na SINDROM koji može da bude FATALAN po dete
19:46 Dom i saveti Nije slučajno što su sunđeri različite boje: Svaka ima svoju namenu i način upotrebe, ovo će vam olakšati rad u kuhinji
19:20 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 22. novembar: Bik će imati neočekivane troškove, Lav ima podršku prijatelja, a evo šta čeka ostale
18:50 Poznati Bivša Aflekova žena "pokazala zube" Dženifer Lopez: Postavila je na svoje mesto, više nije dobrica kakvu je pamtimo
18:24 Dom i saveti Budite oprezni sa polovnom garderobom: Evo na šta treba obratiti pažnju kada kupite nošenu odeću
18:01 Poznati Odlučila je da radi po svom: Kejt Midlton se više na obazire na muža i svekrva, ne može joj niko ništa
17:45 Zdravlje Ne trošite se na preskupe probiotike: Dr Perišić otkriva koja namirnica najbolje čisti i obnavlja creva, ako se ovako uzima