15:59 Porodica Trudna majka je krenula u šetnju sa decom, a onda je usledio ŠOK za sve: "Rekla sam im da zovu POMOĆ, svi su se UPLAŠILI"
21:00 Ispovesti Zbog ispovesti ove MAJKE plače ceo region: "Ne zovem ih, čekam da se oni mene sete osećam se tako šugavo i napušteno kao pas"
09:00 Ispovesti Majka se snimila i pokazala kako izgleda NAPAD PANIKE: "Svi misle da sam USPEŠNA, ovo je druga strana priče" (VIDEO)
13:10 Zdravlje Zvanična STUDIJA dokazala: Žene koje su se porodile u ranim dvadesetim, imaju veći rizik od MOŽDANOG udara
20:30 Porodica "U jednom danu sam slavila rođendan jednom detetu i pravila SAHRANU drugom": Nakon TRAGEDIJE, dala je sina na USVAJANJE, a nakan sedam godina je OVO saznala!
20:38 Porodica Alisu svi napadaju zbog načina na koji odgaja dete: Vreme kad njen sin ide na spavanje je najkritičnije, druge mame se ne bi usudile da deci daju ovoliku slobodu
22:00 Ispovesti Ova žena je od svoje 17. godine stalno TRUDNA: Niko ne može da veruje posle OVOLIKO dece ona izgleda i dalje PREZGODNO!
12:00 Porodica Kao bebu su je OSTAVILI na tuđem kućnom pragu: Posle 30 godina nije odustala od svoje biološke porodice, moli majku da joj se JAVI!
15:16 Porodica Mara dopušta DECI da piju kafu, briju GLAVU i jedu šta ŽELE: Da li je ona majka iz RAJA ili iz PAKLA?
16:05 Porodica Bojala se da nikada neće imati DECU a sada ih ima dvanaestoro: "Posle prve TRUDNOĆE nisam poželela da više ikada ostanem u drugom stanju,ali.."
09:30 Ispovesti Mariji je 1993. godine ubijena MAJKA: Posle 23 godine je upoznala UBICU i desio se NEVEROVATAN ishod
19:46 Dom i saveti Nije slučajno što su sunđeri različite boje: Svaka ima svoju namenu i način upotrebe, ovo će vam olakšati rad u kuhinji
19:20 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 22. novembar: Bik će imati neočekivane troškove, Lav ima podršku prijatelja, a evo šta čeka ostale
18:50 Poznati Bivša Aflekova žena "pokazala zube" Dženifer Lopez: Postavila je na svoje mesto, više nije dobrica kakvu je pamtimo
18:24 Dom i saveti Budite oprezni sa polovnom garderobom: Evo na šta treba obratiti pažnju kada kupite nošenu odeću
18:01 Poznati Odlučila je da radi po svom: Kejt Midlton se više na obazire na muža i svekrva, ne može joj niko ništa
17:45 Zdravlje Ne trošite se na preskupe probiotike: Dr Perišić otkriva koja namirnica najbolje čisti i obnavlja creva, ako se ovako uzima