10:25 Zdravlje Dobro pogledajte svoju MAJKU i znaćete kakva budućnost vaš čeka: Evo kako izgled vaših najrođenijih određuje vaše ZDRAVLJE
21:30 Ispovesti Tanja (42) se ZALJUBILA i UDALA za druga od svog sina: "Ne smeta mi što svi misle da sam mu MAJKA, bićemo zajedno hteli to ili ne"
17:00 Porodica Pokazala trudnički stomak na dan porođaja, ljudi su začuđeni veličinom: "Ovo je poslednji put da u meni kuca četiri srca"!
14:52 Porodica "Nesposobna si kao tvoj OTAC": Evo kako sa pet "običnih " rečenica možete da uništite život svojoj ćerki
07:45 Porodica Ovaj snimak pogledalo je 14 miliona ljudi: Želeli su još jedno dete, a onda se desilo nešto što nisu OČEKIVALI ni u najluđim snovima
16:00 Porodica Valeriji je beba u devetom mesecu UMRLA: Godinu dana kasnije prodala je njegov KREVETAC, a onda joj je mušterija zakocala na vrata i OVO uradila
16:00 Porodica Mislila je da nikad neće postati MAJKA, a onda se desilo ČUDO: Ima DESETORO dece, izgleda kao da im je starija sestra
16:00 Ispovesti Svi se pitaju ko je majka od njih tri: Ljudi gledaju da li je moguće da OVAKO izgleda u tim godinama!
22:00 Ispovesti Da li je ova sebična majka za OSUDU? Tera decu u SOBU kako bi na miru gledala SERIJE, izazvala je lavinu komentara
12:06 Porodica Nakon što je izgubila SINA JEDINCA, Ana je postala ponovo majka u 68. godini: Sada se DRŽAVA okomila na nju zbog ove odluke!
22:25 Ispovesti "Da li da ga TUŽIM il pokažem silu besne majke"? Mirjaninoj ćerki (2) je drug iz obdaništa izbio ZUBE, a njena objava je posvađala Srbe
19:46 Dom i saveti Nije slučajno što su sunđeri različite boje: Svaka ima svoju namenu i način upotrebe, ovo će vam olakšati rad u kuhinji
19:20 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 22. novembar: Bik će imati neočekivane troškove, Lav ima podršku prijatelja, a evo šta čeka ostale
18:50 Poznati Bivša Aflekova žena "pokazala zube" Dženifer Lopez: Postavila je na svoje mesto, više nije dobrica kakvu je pamtimo
18:24 Dom i saveti Budite oprezni sa polovnom garderobom: Evo na šta treba obratiti pažnju kada kupite nošenu odeću
18:01 Poznati Odlučila je da radi po svom: Kejt Midlton se više na obazire na muža i svekrva, ne može joj niko ništa
17:45 Zdravlje Ne trošite se na preskupe probiotike: Dr Perišić otkriva koja namirnica najbolje čisti i obnavlja creva, ako se ovako uzima