16:20 Ispovesti "Majka me je ostavila jer sam invalid": Otišla je, a poruka koju je namenila sopstvenoj ćerci sledila je svima krv u žilama
10:19 Ispovesti "Odbila sam da moja ćerka i njen verenik žive s nama": Majku svi osuđuju, "neka se sami snađu"
17:44 Porodica "Majka me na rođenju poklonila jetrvi": Slavica sa 15 godina iz rodnog lista saznala zastrašujuću istinu
13:45 Porodica Ostavljen od "majke" odmah posle porođaja: Malenog Peru čuvali lekari, a onda se desio obrt, evo gde je dečak danas
10:37 Poznati Da li možete da pogodite čija je ovo mama? Ćerka joj je jedna od najlepših glumica današnjice
15:37 Poznati Eva Longorija pokazala majku: Evo kako izgleda žena koja je najviše zaslužna za njen uspeh
15:13 Poznati Ženo, zar te nije blam? Bjanka Senzori pred majkom u skandaloznom izdanju, usred porodične drame dolila ulje na vatru
14:38 Porodica "Ne želim da imam decu, samo da kupujem, lakiram nokte...": Devojka otkrila da je njena svrha uživanje u životu, internet se obrušio na nju
16:24 Ispovesti Ponižavali su me ceo život: Šokantna ispovest ćerke koja ne želi da brine o ostareloj majci
11:49 Porodica Najomrženija majka na internetu: Optužili je da ,,prodaje" ćerkicu pedofilima, eksplicitni snimci izazvali apsolutnu paniku!
14:49 Poznati Blejk Lajvli i njena majka dele iste modne slabosti: Zvezda serije "Tračara" otkrila na šta najviše troši novac, a da nisu krpice
22:02 Horoskop Nema više stresa: Život postaje nestvarno dobar za 3 horoskopska znaka u nedelju, 14. decembra, snovi se ostvaruju
21:30 Zdravlje Povrće koje uspavljuje: Pojedite ga za večeru i zaboravićete na nesanicu, poboljšava san zahvaljujući jednom mineralu
20:57 Dom i saveti Ne poklanjajte ove stvari: Možete slučajno da uvredite svoje najmilije, bolje izaberite druge opcije
20:32 Ispovesti Ostavljena na snegu: Devojčica (6) se smrzavala na ciči zimi, zamalo da se pomiri sa sudbinom, ali onda se desilo čudo
20:00 Lepota i Moda Pomama oko sandala: Čuvena modna kuća ukrala dizajn i zalepila cenu od 800 evra, pogledajte kako izgledaju
19:28 Horoskop Dnevni horoskop za nedelju, 14. decembar: Lavovima stiže uspeh, Škorpije će se smiriti, a ostali?