10:37 Poznati Da li možete da pogodite čija je ovo mama? Ćerka joj je jedna od najlepših glumica današnjice
15:37 Poznati Eva Longorija pokazala majku: Evo kako izgleda žena koja je najviše zaslužna za njen uspeh
15:13 Poznati Ženo, zar te nije blam? Bjanka Senzori pred majkom u skandaloznom izdanju, usred porodične drame dolila ulje na vatru
14:38 Porodica "Ne želim da imam decu, samo da kupujem, lakiram nokte...": Devojka otkrila da je njena svrha uživanje u životu, internet se obrušio na nju
16:24 Ispovesti Ponižavali su me ceo život: Šokantna ispovest ćerke koja ne želi da brine o ostareloj majci
11:49 Porodica Najomrženija majka na internetu: Optužili je da ,,prodaje" ćerkicu pedofilima, eksplicitni snimci izazvali apsolutnu paniku!
16:25 Zdravlje Dobro pogledajte svoju majku i znaćete kakva budućnost vaš čeka: Evo kako izgled najrođenijih određuje zdravlje
14:49 Poznati Blejk Lajvli i njena majka dele iste modne slabosti: Zvezda serije "Tračara" otkrila na šta najviše troši novac, a da nisu krpice
19:48 Ispovesti "Izbacila sam oba sina iz kuće i to sudskim putem": Marija (75) otvoreno o tome zašto više ne želi da deli krov sa decom
15:02 Ispovesti Pre porođaja pojela je đevrek i zamalo da joj oduzmu dete: Sada upozorava buduće majke da ne naprave istu opasnu grešku
19:20 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 22. novembar: Bik će imati neočekivane troškove, Lav ima podršku prijatelja, a evo šta čeka ostale
18:50 Poznati Bivša Aflekova žena "pokazala zube" Dženifer Lopez: Postavila je na svoje mesto, više nije dobrica kakvu je pamtimo
18:24 Dom i saveti Budite oprezni sa polovnom garderobom: Evo na šta treba obratiti pažnju kada kupite nošenu odeću
18:01 Poznati Odlučila je da radi po svom: Kejt Midlton se više na obazire na muža i svekrva, ne može joj niko ništa
17:45 Zdravlje Ne trošite se na preskupe probiotike: Dr Perišić otkriva koja namirnica najbolje čisti i obnavlja creva, ako se ovako uzima
17:20 Horoskop Vikend horoskop za svaki znak Zodijaka: Problematične ljubavne scene čekaju jedan znak, Lavovi se izvukli