21:41 Zdravlje 5 namirnica koje rešavaju zatvor: Uvrstite ih u ishranu i creva će vam raditi kao švajcarski sat!
11:54 Ispovesti Moja ćerka Mia (23) završila je u zatvoru u Dubaiju: Sve je to glupa greška, a čeka je doživotna robija!
09:33 Ispovesti Moja ćerka Mia (23) završila je u zatvoru u Dubaiju: Sve je to glupa greška, preti joj doživotna robija!
13:41 Poznati Kubanski zavodnik za kojim su Srpkinje ludele završio u zatvoru: Nekada je bio pravi lepotan, a sad su ga skandali dokusurili
12:06 Dom i saveti Pekmez za brzo pražnjenje creva: Ovaj stari recept od samo tri sastojka morate da isprobate, nećete se pokajati
20:47 Zdravlje Često vas muči zatvor? Doktor otkrio kako tome da stanete na kraj, uz male promene creva će raditi tačno kao sat
09:52 Zdravlje Opasan znak da vam je imunitet oslablje: Ima veze sa odlaskom u WC, a rešenje je veoma lako
12:14 Zdravlje Nedovoljno pražnjenje creva: Može li zatvor dovesti do povećanog nivoa štetnih materija u krvi
07:59 Poznati IMUĆNI I OKRUTNI Najbogatija porodica Britanije osuđena na zatvor zbog izrabljivanja radnika
08:11 Ispovesti Učiteljica Slobodanka je 6 godina robijala jer je verovala komšijama: "Ćeliju sam delila sa ženom koja je isekla muža na komade"
21:09 Zdravlje Koliko puta dnevno imate gasove? Ako pređete ovaj broj, treba odmah da odete kod lekara!
19:05 Porodica Donosi u kuću sreću i prosperitet za celu godinu: Evo na koji dan je najbolje zasejati božićnu pšenicu
18:41 Dom i saveti Najzdravija zaprška po bakinom receptu: Bez ulja i brašna, idealna za svako kuvano jelo
18:10 Porodica Ovo mentalno jaki ljudi nikad ne rade: Prestali su da troše energiju na jednu stvar – i zato su stalno smireniji i srećniji
17:45 Horoskop Kineski horoskop za 2026. donosi veliku prekretnicu: Crveni vatreni Konj menja pravila igre – evo šta vas očekuje
17:23 Dom i saveti Ove novogodišnje lampice su najsigurnije za vaš dom: Znatno smanjuju rizik od požara
16:59 Porodica „Unucima više ne kupujem poklone“: Baka šokirala ljude priznanjem, a ovo je razlog njene odluke