08:47 Zdravlje Žena se za tri nedelje dva puta inficirala KORONOM: NAUČNICI se pitaju KAKO je ovo moguće!
19:00 Zdravlje KAKO PRIRODNO OJAČATI PLUĆA Ove biljke iz vaše bašte smanjuju rizik od respiratornih problema i sprečavaju infekcije
22:30 Zdravlje Ovo je NAJGORA posledica koja ostaje posle KORONE: Ako osetite ove SIMPTOME, obratite pažnju i na vreme reagujte
10:40 Zdravlje Novi simptom KORONE primetićete kada odete u TOALET: Ovo je ZNAK da odmah uradite PCR test!
10:43 Zdravlje Najrizičniji su pacijenti koji POSLE KOVIDA dobiju više od 3 kilograma za nedelju dana: Prof. dr Arsen Ristić upozorio na jasne znakove koji izazivaju SRČANI UDAR
22:44 Zdravlje Opasna KOMPLIKACIJA korone o kojoj se malo zna: Dr Janković kaže da se taj TROMB dosta razlikuje od običnog
08:45 Zdravlje Epidemiolog Predrag Kon objašnjava: Evo od čega se treba SUZDRŽAVATI 30 dana nakon preležanog kovida
16:25 Zdravlje Broj DECE zaražene OMIKRONOM RASTE: Simptomi su jasni, a sve više ODOJČADI sa istim problemima!
13:29 Poznati Otac Megan Markl preklinje iz bolnice: “Ne želim da umrem, a da ne upoznam svoje unuke!”
12:58 Lepota i Moda Ublažila sam bore za male pare: Mažem kremu od 170 dinara, koža mi je neverovatno nežna i glatka!
12:27 Zdravlje Kašljala sam kao magarac: Napravila sam sirup po bakinom receptu, najzad mogu da dišem kao čovek!
11:56 Porodica Kako se sačuvati od zlih osoba: Ovo je najmoćniji način da zapušite usta pokvarenim ljudima
11:26 Dom i saveti Nema sreće bez 1 sastojka u slavskom kolaču: Donosi blagostanje i štiti od zla cele godine!
10:56 Horoskop Pare stižu u džakovima do kraja godine! Za 5 horoskopskih znakova se sudbina menja tokom decembra