14:30 Poznati Ona nije nikada imala KIKS kada je oblačenje i šminka u pitanju: Stručnjaci su jednoglasni, OVO je prava mera u svemu!
12:30 Poznati Otkriven je pravi razlog RASTANKA najslavnijeg para: Demi je sumnjala i da joj je Brus neveran, ali je OVO tek pokosilo!
15:00 Poznati "Ne mogu nikako da se povežem sa sinom, nemam OSEĆAJ": Izjava sestre Kardašijan je izazvala HOAS kod ljudi, svi joj OVO poručuju!
13:50 Poznati Ona je sinonim za hodajuću BOMBU: Pojavila se u PROVIDNOJ haljini i ceo Kan sravnila sa zemljom zbog njenog TELA!
19:00 Poznati Anđelina Džoli i njena usvojena ćerka su bacile Njujork pod noge: Zahara je sada PRELEPA devojka, a njihov odnos mnogi KOMENTARIŠU!
14:29 Poznati Poznati glumac izgleda kao brižni TATA, a zapravo je monstrum: Ljubavnice je silovao SATIMA, hteo da im jede REBRA
12:55 Poznati Ne liči na SEBE: Svi su se obradovali povratku slavnog GLUMCA, ali nikome nije jasno zašto je plakao
16:00 Poznati Ćerka Džoni Depa je potvrdila vezu sa OVOM reperkom: "Što sam starija postajem sam sve luđa"
15:00 Poznati Naša OMILJENA glumica iz detinjstva je kao dete bila na RUBU smrti: " Sa devet sam počela da PIJEM, a sa 12 da se DROGIRAM"
14:00 Poznati Od nekadašnje LEPOTICE ostala je samo bleda senka: Šetala je najbolje FRAJERE u Holivudu, sada su svi u ŠOKU kako izgleda!
21:00 Poznati OTKRIVENO: Evo ko je žena koja je Robertu De Niru rodila dete i njegovoj 80-toj godini (FOTO)
15:00 Poznati Konačno je otkriveno kako se zove Rijanin SIN: Fanovi su čekali godinu dana, a sada su u ŠOKU, nije im jasno zašto ga je baš tako nazvala!
09:45 Dom i saveti Ubacila je u veš mašinu plastičnu kesu: Efekat je neveovatan, a sad je koristi za svako pranje
09:07 Lepota i Moda Hit ove zime za samo 1.170 dinara: Šal koji svakoj kombinaciji daje „skup“ izgled
08:30 Porodica Gore od cigareta i kocke: Jedna zavisnost je poseabno teška, deluje bezazleno, ali lako može da vam uništi život
08:03 Horoskop Vulkan strasti u decembru: Kraj 2025. godine sprema pravu eksploziju za 2 znaka, provešće se kao nikada do sad