13:50 Poznati Ona je sinonim za hodajuću BOMBU: Pojavila se u PROVIDNOJ haljini i ceo Kan sravnila sa zemljom zbog njenog TELA!
19:00 Poznati Anđelina Džoli i njena usvojena ćerka su bacile Njujork pod noge: Zahara je sada PRELEPA devojka, a njihov odnos mnogi KOMENTARIŠU!
14:29 Poznati Poznati glumac izgleda kao brižni TATA, a zapravo je monstrum: Ljubavnice je silovao SATIMA, hteo da im jede REBRA
12:55 Poznati Ne liči na SEBE: Svi su se obradovali povratku slavnog GLUMCA, ali nikome nije jasno zašto je plakao
16:00 Poznati Ćerka Džoni Depa je potvrdila vezu sa OVOM reperkom: "Što sam starija postajem sam sve luđa"
15:00 Poznati Naša OMILJENA glumica iz detinjstva je kao dete bila na RUBU smrti: " Sa devet sam počela da PIJEM, a sa 12 da se DROGIRAM"
14:00 Poznati Od nekadašnje LEPOTICE ostala je samo bleda senka: Šetala je najbolje FRAJERE u Holivudu, sada su svi u ŠOKU kako izgleda!
21:00 Poznati OTKRIVENO: Evo ko je žena koja je Robertu De Niru rodila dete i njegovoj 80-toj godini (FOTO)
15:00 Poznati Konačno je otkriveno kako se zove Rijanin SIN: Fanovi su čekali godinu dana, a sada su u ŠOKU, nije im jasno zašto ga je baš tako nazvala!
13:30 Poznati Ova Čačanka je osvojila HOLIVUD: Šetala je rame uz rame sa Naomi Kembel, a zbog njene LEPOTE modne kuće su se otimale oko nje
11:30 Poznati Pomoću OVOG trika se Andrijana PREPOLOVILA: Svi su je PROZIVALI da je debela, a sada se vratila 20 godina unazad, kao BOGINJA je!
21:00 Poznati Za NJU je vreme definitivno stalo: Muž je OSTAVIO zbog mlađe, a sada se na crvenom tepihu pojavila u kombinaciji koja je ravna BOGINJI!
20:46 Poznati Ovom kultnom fotografijom su "zapalile" svetsku javnu scenu: Paris Hilton "vratila" se 20 godina unazad, da li se sećate ovog trenda?
20:20 Lepota i Moda Uvijala se i zavodila u crnoj izazovnoj haljini: Megan Markl izdominirala u noćnom izlasku, Hari ni na vidiku
19:46 Dom i saveti Nije slučajno što su sunđeri različite boje: Svaka ima svoju namenu i način upotrebe, ovo će vam olakšati rad u kuhinji
19:20 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 22. novembar: Bik će imati neočekivane troškove, Lav ima podršku prijatelja, a evo šta čeka ostale
18:50 Poznati Bivša Aflekova žena "pokazala zube" Dženifer Lopez: Postavila je na svoje mesto, više nije dobrica kakvu je pamtimo
18:24 Dom i saveti Budite oprezni sa polovnom garderobom: Evo na šta treba obratiti pažnju kada kupite nošenu odeću