08:06 Lepota i Moda PET puta kada nas je Bela Hadid ODUVALA modnim kreacijama. I ostali smo BEZ TEKSTA!
12:21 Poznati EVO KOJI JE PUT DO MUŠKOG SRCA: Jelena Đoković je na Instagramu podelila mišljenje o SRPSKIM tradicionalnim vrednostima
14:16 Poznati Kad Jelisaveta Orašanin izađe NA PLAŽU, momentalno skače TEMPERATURA! Da li su ovo NAJBOLJI TRBUŠNJACI naše scene?
14:26 Poznati Tom Kruz ne želi da vidi svoju ćerku OSAM GODINA, ali Suri odrasta u mladu, snažnu i PRELEPU DEVOJKU!
16:58 Poznati Kad Keri, Miranda i Šarlot ponovo OSVOJE ULICE MENHETNA, njihove modne kombinacije će vas OBORITI S NOGU!
11:08 Poznati Godinama važi za NAJLEPŠU ŽENU, a OVIM potezom je RAZOČARALA mnoge. Mi se samo pitamo ZAŠTO?
20:00 Porodica Odbio sam kumstvo najboljem prijatelju: Svi me osuđuju jer se družimo 15 godina, ali imam debeo razlog
19:35 Horoskop Dnevni horoskop za petak 20. jun: Kod Device ljubav na prekretnici, Jarac da se čuva ljubomornog kolege, a šta čeka vas?
18:18 Ispovesti Melanija je smršala 37 kilograma! Bukvalno se prepolovila, tvrdi da je to zahvaljujući ovom doručku
17:53 Dom i saveti Ma kakav izbeljivač, to više ne koristim! Moj posiveli veš bude beo kao sneg kad ubacim ovu sitnicu u mašinu