17:02 Dom i saveti Sprečite kondenzaciju u kupatilu: Uradite ovo dok se kupate i više je nikada neće biti!
16:01 Dom i saveti Neka česme zasijaju: Nikad vam ne bi palo na pamet da ovim možete skinuti kamenac!
12:41 Dom i saveti Da se miris luka ne širi po kući: Kada ga dinstate, uradite ovo i smrad se neće uvući u sve stvari
20:42 Dom i saveti Upiće neprijatne mirise za tren! U vrelu vodu stavite malo ovoga i cela kuća će predivno mirisati
13:42 Dom i saveti Ne bacajte pare na hemijsko čišćenje: Evo kako da sami operete i osušite perjanu jaknu
18:30 Dom i saveti Prirodni čistači vazduha: Ove tri sobne biljke upijaju dim cigareta i prašinu kao usisivač!
13:41 Ispovesti Ona nije očajna domaćica: „Volim da kuvam, radim sve kućne poslove i uvek doterana sačekam muža“
19:39 Dom i saveti Zagorela šerpa biće kao nova: Očistite crno dno pomoću ovih sastojaka iz kuhinje, opet će zablistati!
13:39 Dom i saveti Trik za lakše čišćenje snega: Stavite ovo na lopatu i uradićete to brzo, neće stići ni prsti da vam se smrznu!
15:50 Dom i saveti Otpušite sudoperu za minut: Ma kakvo sirće i soda bikarbona, sipajte ovo iz kupatila i odvod će proraditi
11:44 Dom i saveti Ovako rade naše bake: Ako su vam peškiri postali grubi, sipajte u mašinu malo ovog jeftinog napitka i biće nežni kao pliš!
20:52 Dom i saveti Koliko često treba prati posteljinu tokom vrućina? Odgovor bi mogao da vas šokira!
20:28 Zdravlje U 45. godini mi je dijagnostikovana Alchajmerova bolest: Ovo su bili prvi simptomi koje sam primetila, a ignorisala sam ih
19:33 Horoskop Dnevni horoskop za sredu, 23. jul: Bikovi, slušajte šta vam srce govori, Blizanci su na udaru retrogradnog Merkura, Lav treba da uspori
19:10 Poznati Opasno vruć snimak fatalne Nemice: Poznata manekenka nema milosti - ponovo bacila muški rod u trans
18:45 Horoskop Čarobni avgust: Ova 3 znaka ulaze u eru blagostanja, a evo ko će sresti srodnu dušu na moru