10:30 Porodica Uradio DNK test, pa otkrio da mu je žena sestričina: Majke su znale da postoji ta mogućnost, ništa nisu pomenule
10:00 Porodica Sandra ima troje dece i jedno VIŠE VOLI od drugih: "Ne zanima me šta drugi misle, imam RAZLOG zašto mi je draži"
08:00 Porodica Sa 18 godina je upoznala Marka koji je tad imao 40: "Mnogi ljudi su nas osudili, sada smo muž i žena"
10:47 Porodica Bračni par PREVAREN na užasan način: Otišli su na LETOVANJE u Grčku i sve im je PRESELO
21:30 Porodica Bahata i BEZOBRAZNA deca su produkt EMOCIONALNO nezrelih roditelja: Evo kako da prepoznate te OSOBINE
09:00 Horoskop Žene u ova TRI horoskopska znaka su rođene da se kupaju u LUKSUZU: Znaju kako da izaberu pravog PARTNERA, sledi im BOGATA udaja!
17:00 Poznati Ćerke Marine Perazić su lepe kao BOGINJE: Njihova lepota nije prošla nezapaženo, danas grade svetske karijere!
13:00 Poznati Ćerke slavnog glumca kao da su sišle sa MODNE PISTE: Kad ih čuveni Roki isprepada, momcima više nije do zabave!
15:40 Porodica Kod lekara ih ne vodi, ne šalje ih u školu: Majka čija deca ne umeju da čitaju i pišu tvrdi da je ovo najbolje za njih
19:00 Porodica Ovo je NAJSLAVNIJI bračni par: U BRAKU su 62. godine, a tek da čujete koliko POTOMAKA ukupno imaju!
22:00 Horoskop Sreća se lepi za njih: Nedelja, 25. maj je dan velikih preokreta za 4 horoskopska znaka, sve će ići kao po loju
21:28 Zdravlje Pojedite je pre spavanja: Zasitna žitarica topi kilograme kao od šale, najukusnija je kada se spremi ovako
21:02 Dom i saveti Oterajte mrave: Od ovog praha beže kao đavo od krsta, a evo gde treba da ga pospete
20:31 Poznati Ona je totalno skrenula: Majli Sajrus otkrila šta uradi kada joj fanovi postave bezobrazno pitanje, tiče se njihove intime
19:27 Horoskop Dnevni horoskop za nedelju, 25. maj: Vodolije ljubav osvežava, Jarčevi da se fokusiraju na ciljeve, a ostali?