13:04 Poznati Tri generacije žena Klum: Hajdi podelila sliku sa majkom i ćerkom, fanovi oduševljeni lepotom tri plavuše
17:45 Porodica Za njihovu odluku mnogi kažu da je bolesna: Evo zašto je mladi par odbio da usvoji dete
16:22 Porodica Ono što je ova majka doževila, svakome može da se desi: "Moj sin je jedno odbačeno i izostavljeno dete u razredu, boli me srce"
11:24 Porodica Nakon njene izjave svi su zbunjeni: Mama tvrdi da njen sin (2) uči dva jezika i ispravlja njen pravopis
08:36 Ispovesti Suprug želi da da otkaz i da bude slobodan umetnik: Očekuje od mene da izdržavam porodicu, šta da radim?
18:17 Porodica Naučnici došli do zaključka: Evo šta deca nasleđuju od majke, a šta od oca, od jednog faktora zavisi boja očiju kod bebe
11:11 Ispovesti Milica se požalila JAVNO: "Moj muž je beskoristan, imamo troje DECE, on ništa ne zna da uradi"
22:01 Ispovesti Ozbiljne preporuke jedne stjuardese: Ovih 5 stvari kao putnica ni za milion godina ne bi radila
21:30 Dom i saveti Tera zmije brže nego išta: Pospite ovu namirnicu po celom dvorištu i više ih nećete videti
20:40 Porodica Najbolje godine za ulazak u brak: Evo kada je idealan trenutak da započnete novi život sa voljenom osobom
20:14 Horoskop Dva astro znaka koji samo za ljubavni bol znaju: Uvek biraju pogrešne i na kraju ostaju sami slomljenog srca
19:46 Poznati Neprijatno je slušati: Bizarni intervju svetske zvezde zabrinuo fanove, smatraju da joj je potrebna pomoć