17:45 Porodica Za njihovu odluku mnogi kažu da je bolesna: Evo zašto je mladi par odbio da usvoji dete
16:22 Porodica Ono što je ova majka doževila, svakome može da se desi: "Moj sin je jedno odbačeno i izostavljeno dete u razredu, boli me srce"
11:24 Porodica Nakon njene izjave svi su zbunjeni: Mama tvrdi da njen sin (2) uči dva jezika i ispravlja njen pravopis
08:36 Ispovesti Suprug želi da da otkaz i da bude slobodan umetnik: Očekuje od mene da izdržavam porodicu, šta da radim?
18:17 Porodica Naučnici došli do zaključka: Evo šta deca nasleđuju od majke, a šta od oca, od jednog faktora zavisi boja očiju kod bebe
11:11 Ispovesti Milica se požalila JAVNO: "Moj muž je beskoristan, imamo troje DECE, on ništa ne zna da uradi"
10:22 Ispovesti Aleksandru je muž varao godinama, a ona mu je oprostila: "Nisam htela da ga napustim u njegovim najtežim momentima"
22:00 Horoskop Sreća se lepi za njih: Nedelja, 25. maj je dan velikih preokreta za 4 horoskopska znaka, sve će ići kao po loju
21:28 Zdravlje Pojedite je pre spavanja: Zasitna žitarica topi kilograme kao od šale, najukusnija je kada se spremi ovako
21:02 Dom i saveti Oterajte mrave: Od ovog praha beže kao đavo od krsta, a evo gde treba da ga pospete
20:31 Poznati Ona je totalno skrenula: Majli Sajrus otkrila šta uradi kada joj fanovi postave bezobrazno pitanje, tiče se njihove intime
19:27 Horoskop Dnevni horoskop za nedelju, 25. maj: Vodolije ljubav osvežava, Jarčevi da se fokusiraju na ciljeve, a ostali?