11:10 Poznati Georgina Rodrigez objavila dirljiv snimak, koji je raznežio ceo svet: Mališani potrčali Ronaldu u susret
09:00 Porodica Pedijatar upozorava da sve više dece boluje od depresije: Ako primetite ove simptome obavezno reagujte na vreme
08:00 Porodica Zaposlena majka objavila listu dnevnih obaveza: Nema slobodnog vremena i oseća se kao da tone
20:17 Porodica Lunu su prozvali "Betmen devojčica": Te reči su duboko ranile njenu majku, odlučila je da joj ćerka ozdravi, a danas očarava sve oko sebe
13:04 Poznati Tri generacije žena Klum: Hajdi podelila sliku sa majkom i ćerkom, fanovi oduševljeni lepotom tri plavuše
17:45 Porodica Za njihovu odluku mnogi kažu da je bolesna: Evo zašto je mladi par odbio da usvoji dete
16:22 Porodica Ono što je ova majka doževila, svakome može da se desi: "Moj sin je jedno odbačeno i izostavljeno dete u razredu, boli me srce"
11:24 Porodica Nakon njene izjave svi su zbunjeni: Mama tvrdi da njen sin (2) uči dva jezika i ispravlja njen pravopis
08:36 Ispovesti Suprug želi da da otkaz i da bude slobodan umetnik: Očekuje od mene da izdržavam porodicu, šta da radim?
20:46 Poznati Ovom kultnom fotografijom su "zapalile" svetsku javnu scenu: Paris Hilton "vratila" se 20 godina unazad, da li se sećate ovog trenda?
20:20 Lepota i Moda Uvijala se i zavodila u crnoj izazovnoj haljini: Megan Markl izdominirala u noćnom izlasku, Hari ni na vidiku
19:46 Dom i saveti Nije slučajno što su sunđeri različite boje: Svaka ima svoju namenu i način upotrebe, ovo će vam olakšati rad u kuhinji
19:20 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 22. novembar: Bik će imati neočekivane troškove, Lav ima podršku prijatelja, a evo šta čeka ostale
18:50 Poznati Bivša Aflekova žena "pokazala zube" Dženifer Lopez: Postavila je na svoje mesto, više nije dobrica kakvu je pamtimo
18:24 Dom i saveti Budite oprezni sa polovnom garderobom: Evo na šta treba obratiti pažnju kada kupite nošenu odeću