11:30 Poznati U ovom selu se dečaci rađaju kao DEVOJČICE: Do promene dolazi u 12. godini, radi se o ČUDNOM genetskom poremećaju!
08:00 Porodica Ostala je trudna sa SEDMORKAMA: Za ČETIRI bebe su joj predlagali ABORTUS, a evo kako izgledaju OSAMNAEST godina kasnije
19:30 Poznati Džeki Kenedi je imala više POBAČAJA: Malo se o tome pričalo, a htela je sebi da oduzme život
10:30 Porodica Uradio DNK test, pa otkrio da mu je žena sestričina: Majke su znale da postoji ta mogućnost, ništa nisu pomenule
10:00 Porodica Sandra ima troje dece i jedno VIŠE VOLI od drugih: "Ne zanima me šta drugi misle, imam RAZLOG zašto mi je draži"
08:00 Porodica Sa 18 godina je upoznala Marka koji je tad imao 40: "Mnogi ljudi su nas osudili, sada smo muž i žena"
10:47 Porodica Bračni par PREVAREN na užasan način: Otišli su na LETOVANJE u Grčku i sve im je PRESELO
21:30 Porodica Bahata i BEZOBRAZNA deca su produkt EMOCIONALNO nezrelih roditelja: Evo kako da prepoznate te OSOBINE
09:00 Horoskop Žene u ova TRI horoskopska znaka su rođene da se kupaju u LUKSUZU: Znaju kako da izaberu pravog PARTNERA, sledi im BOGATA udaja!
17:00 Poznati Ćerke Marine Perazić su lepe kao BOGINJE: Njihova lepota nije prošla nezapaženo, danas grade svetske karijere!
13:00 Poznati Ćerke slavnog glumca kao da su sišle sa MODNE PISTE: Kad ih čuveni Roki isprepada, momcima više nije do zabave!
21:38 Dom i saveti Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo
21:08 Dom i saveti Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku
20:45 Dom i saveti "Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana
20:22 Ispovesti Čuvala sam unuke godinama, a onda me je ćerka oterala s kućnog praga: "Čim sam se uhvatila za kvaku, stavila je ruku da ne uđem"
19:54 Horoskop Dnevni horoskop za 5. decembar: Rakovi, čuvajte se prevare, Strelčevi, izbegavajte sukobe, Jarčevi, pazite na šta trošite novac