08:30 Zdravlje Ova namirnica JAČA srce i SMANJUJE šećer: Lekari kažu da je veoma važno KADA je jedete
08:30 Zdravlje Način na koji se ZNOJITE govori sve o vašem ZDRAVLJU: Ako ovo OSETITE, obavezno se javite DOKTORU
16:00 Zdravlje 11 ZNAKOVA da vam je ŠEĆER u telu OPASNO VISOK: Na neke SIMPTOME uopšte ne obraćamo PAŽNJU, uočimo ih tek kad je KASNO
09:40 Zdravlje Odmah uvrstite u ishranu MLEČNE proizvode: Sada je i POTVRĐENO, mogu pomoći da se SPREČI ozbiljno OBOLJENJE
18:20 Poznati Smrt Gorice Nešović POTRESLA JAVNOST: U početku je osećala UMOR, a patila je od bolesti u narodu zvane "TIHI UBICA"
11:50 Zdravlje Simptom DIJABETESA se javlja NAKON JELA: Ako osetite da vam se OVO dešava kad završite sa OBROKOM, hitno kod lekara
12:17 Zdravlje Doktori su složni: DVE jeftine namirnice koje SRBI vole pomažu da se smanji RIZIK za razvoj DIJABETESA tipa 2
11:42 Zdravlje Prvi SIMPTOMI šećerne BOLESTI vide se na ŠAKAMA: Bezazleni ZNAK mnogi ne primećuju, a trebalo bi MOMENTALNO da posete LEKARA
19:22 Zdravlje Preterivanje dovodi do OZBILJNIH problema: Ovo je TAČAN broj JABUKA koji smete da pojedete u toku dana
08:00 Zdravlje Otkrivena TRI NOVA simptoma opasne BOLESTI: Na njih niko ne obraća PAŽNJU, ako se pojave ZAJEDNO morate hirno da se obratite DOKTORU
20:02 Zdravlje Šta ako osetimo TRNCE u nogama? Mnogi misle da je bezazleno, a DOKTOR otkriva kada je vreme da trčimo u BOLNICU
18:27 Dom i saveti Kako najlakše očistiti uskršnje jaje? Ljuska se skida ko od šale, belance ostaje skroz čitavo i glatko
17:58 Horoskop Nedeljni horoskop od 21. do 27. aprila: Rakovi, ne srljajte u rizične odluke, kod Riba napeto do četvrtka
17:30 Porodica Od napolitanske patijere do pečene jagnjetine: Ovako srpski zet, Italijan Alfonso i Tamara slave Uskrs u Beogradu
16:58 Zdravlje Živeo je 103 godine uz prosta pravila: Poznati doktor nikada nije jeo ove 2 namirnice, a mnogi bez njih ne mogu
16:28 Ispovesti Svekrva mi gunđa da hodam okolo razgolićena: Kad mi se smučilo da je slušam, ovako sam joj zapušila usta!
15:57 Zdravlje Namirnice koje su štetne za srce: Ovih dana ih svi jedemo, kardiolog upozorava da mogu izazvati infarkt!