15:02 Zdravlje Lekari upozorili roditelje: Ako vam je dete preležalo KORONU, u velikom je riziku da oboli od ove opasne bolesti
18:00 Zdravlje Skriveni znaci se javljaju na noktima: Dobro pogledajte, doktorka Sara kaže da ovo mogu da budu simptomi dijabetesa
13:40 Zdravlje Koliko Kim Kardašijan ide daleko da bi imala savršenu liniju? Pomerila je sve granice, sama sebi ubrizgava lek protiv teške bolesti
11:16 Zdravlje Jedna NAVIKA povećava RIZIK od dijabetesa: Potpuno je iznenađenje i za LEKARE jer tada "skaču" ŠEĆER u krvi i otkucaji srca
19:30 Zdravlje Ne smete da ih IGNORIŠETE nikako: Ovo su SIMPTOMI dijabetesa, lekari upozoravaju da obratite pažnju
08:00 Zdravlje Lejla je bila ZDRAVO dete, a onda je počela češće da pije VODU: Tek kad je dobila TEMPERATURU, shvatili smo da je to bio simptom JEZIVE bolesti
11:49 Zdravlje Ova promena na ZUBIMA je prvi simptom dijabetesa: Ako je primetite, odmah posetite LEKARA
17:29 Poznati Zbog doručka koji svi OBOŽAVAMO, glumici je zdravlje bilo UGROŽENO: Sada, u šestoj DECENIJI izgleda SJAJNO, a sve zbog ishrane koja se bazira na TRI jednostavna PRAVILA
11:04 Zdravlje Ove TRI promene su znaci DIJABETESA: Nije znala šta je snašlo, Anđeli je šećer skočio na 27, a evo na koji način je to otkrila
10:15 Zdravlje Pažljivo se pogledajte u ogledalo: Ove promene na LICU su znak da imate problema sa šećerom ili glutenom
18:27 Dom i saveti Kako najlakše očistiti uskršnje jaje? Ljuska se skida ko od šale, belance ostaje skroz čitavo i glatko
17:58 Horoskop Nedeljni horoskop od 21. do 27. aprila: Rakovi, ne srljajte u rizične odluke, kod Riba napeto do četvrtka
17:30 Porodica Od napolitanske patijere do pečene jagnjetine: Ovako srpski zet, Italijan Alfonso i Tamara slave Uskrs u Beogradu
16:58 Zdravlje Živeo je 103 godine uz prosta pravila: Poznati doktor nikada nije jeo ove 2 namirnice, a mnogi bez njih ne mogu
16:28 Ispovesti Svekrva mi gunđa da hodam okolo razgolićena: Kad mi se smučilo da je slušam, ovako sam joj zapušila usta!
15:57 Zdravlje Namirnice koje su štetne za srce: Ovih dana ih svi jedemo, kardiolog upozorava da mogu izazvati infarkt!