20:44 Zdravlje Ova grupa ljudi nikako ne sme izbeći doručak, lekarka upozorila! Negativno će uticati na koncentraciju, nivo glukoze...
12:52 Zdravlje Neočekivani simptom dijabetesa: Promena u ustima na koju niko ne obraća pažnju može da ukaže na povišen šećer
07:31 Zdravlje Endokrinolog otkriva najveću jutarnju grešku: Zbog ovoga na stomak lepi salo, a dijabetes "kuca na vrata"
18:17 Zdravlje Opasnost je u telu: Naučnici otkrivaju šta može povećati rizik od dijabetesa tipa 2, a obratite pažnju i na ove faktore
16:58 Zdravlje Sve se vidi na stopalima: Evo na koje bolesti ukazuju bol u peti, stalni žuljevi, opadanje dlaka…
11:11 Zdravlje Doktor koji ima dijabetes promenio život iz korena: Svi ovo stalno radimo, a uništava nam zdravlje
08:34 Zdravlje Mršavite dok jedete: Čuveni doktor podelio trik sa vodom, koji pomaže da se kilogrami ne lepe
14:19 Zdravlje Prvi simptom opasne bolesti može da se javi posle jela: Ako osetite ovo dok ručate, idite kod lekara
14:30 Zdravlje Obratite pažnju dok nije kasno: Ove male promene na koži mogu da budu simptom tihog ubice
19:08 Zdravlje Stručnjaci preporučuju: Ove bobice mogu da se izbore sa dijabetesom i kilogramima, konzumirajte ih na 8 načina
18:27 Dom i saveti Kako najlakše očistiti uskršnje jaje? Ljuska se skida ko od šale, belance ostaje skroz čitavo i glatko
17:58 Horoskop Nedeljni horoskop od 21. do 27. aprila: Rakovi, ne srljajte u rizične odluke, kod Riba napeto do četvrtka
17:30 Porodica Od napolitanske patijere do pečene jagnjetine: Ovako srpski zet, Italijan Alfonso i Tamara slave Uskrs u Beogradu
16:58 Zdravlje Živeo je 103 godine uz prosta pravila: Poznati doktor nikada nije jeo ove 2 namirnice, a mnogi bez njih ne mogu
16:28 Ispovesti Svekrva mi gunđa da hodam okolo razgolićena: Kad mi se smučilo da je slušam, ovako sam joj zapušila usta!
15:57 Zdravlje Namirnice koje su štetne za srce: Ovih dana ih svi jedemo, kardiolog upozorava da mogu izazvati infarkt!