20:51 Zdravlje Ishrana može igrati ključnu ulogu u upravljanju ovom bolešću: Doktorka otkrila koje namirnice treba da jedete da ne biste razvili ove neželjene simptome
16:20 Zdravlje Slatkiši nisu jedini krivci: Doktorka izdvojila namirnice koje izazivaju veliki skok šećera u krvi
21:55 Zdravlje Konzumacija ove hrane može biti povezana sa razvojem dijabetesa: Naučnici upozorili na ove vrste namirnica, jednoj mnogi ne mogu da odole
12:25 Zdravlje Deluju bezopasno, a razaraju organizam: Evo koji su prvi znaci dijabetesa koje ne smete ignorisati
11:24 Zdravlje Smanjuje rizik od dijabetesa i šloga: Tri šoljice dnevno jeftinog napitka su odlične za zdravlje
13:13 Zdravlje Ako osetite ovo u stopalima, proverite šećer: Prve simptome dijabetesa ljudi obično ne primete i pripisuju ih umoru i stresu
14:25 Zdravlje Odmah izmerite STRUK: Ako vam obim prelazi ovu BROJKU, prete vam i INFARKT i dijabetes
16:02 Zdravlje Većina nas ih jede svakog dana, čak i deca: Ove 4 namirnice povećavaju rizik za dobijanje dijabetesa
15:37 Zdravlje Ljudi koji idu kasno na spavanje imaju veći rizik od ove opasne bolesti: Naučnici došli do zabrinjavajućih podataka
07:30 Zdravlje Ustajete noću da pijete vodu i stalno vas boli glava? Ovi simptomi mogu ukazivati na ozbiljan problem koji ima blizu 800.000 Srba
14:35 Zdravlje Dve kriške šunke dnevno mogu povećati rizik od dijabetesa: Šokantni rezultati istraživanja
17:09 Zdravlje Novo otkriće: Razvijen pametan insulin koji bi mogao da značajno poboljša tretiranje dijabetesa tipa 1, evo kako funkcioniše
18:59 Poznati Koje svetske zvezde slave pravoslavni Uskrs? Dženifer Aniston, Tom Henks, ali i ovaj najvoljeniji srpski zet...
18:27 Dom i saveti Kako najlakše očistiti uskršnje jaje? Ljuska se skida ko od šale, belance ostaje skroz čitavo i glatko
17:58 Horoskop Nedeljni horoskop od 21. do 27. aprila: Rakovi, ne srljajte u rizične odluke, kod Riba napeto do četvrtka
17:30 Porodica Od napolitanske patijere do pečene jagnjetine: Ovako srpski zet, Italijan Alfonso i Tamara slave Uskrs u Beogradu
16:58 Zdravlje Živeo je 103 godine uz prosta pravila: Poznati doktor nikada nije jeo ove 2 namirnice, a mnogi bez njih ne mogu
16:28 Ispovesti Svekrva mi gunđa da hodam okolo razgolićena: Kad mi se smučilo da je slušam, ovako sam joj zapušila usta!