14:40 Dom i saveti Napravite sami sredstvo za uklanjanje MASNOĆE: Uz pomoć ova ČETIRI sastojka vaša kuća će blistati
15:40 Dom i saveti Slošiće vam se kad čujete: Evo šta se dešava kada pustite vodu, a ne spustite poklopac od WC šolje
10:50 Zdravlje Nakon 45. godine svi treba da obrate pažnju na krvni PRITISAK: Dr Zdravković objasnila gde pravimo GREŠKE i kada je ALARM da nešto nije u redu!
09:42 Poznati Kajli Džener progovorila o postporođajnoj DEPRESIJI: "Mislila sam da nikada neće proći, bilo mi je PRETEŠKO"
22:00 Ispovesti Devojka otišla na BRAZILSKO podizanje zadnjice pa doživela UŽAS: "Sve se zagnojilo, skoro sam UMRLA"
17:00 Dom i saveti Jasni signali da se muškarac zaljubio u vas: Budite sigurne ako vam šalje ovakve poruke
15:06 Dom i saveti Kako oživeti sobnu BILJKU koja umire? Uz ove TRIKOVE sve je moguće, nikako ih ne bacajte
13:20 Lepota i Moda Modna influenserka (50), objasnila kako uvek da izgledate MLADO: Godine joj ništa ne mogu, a DŽEMPER za koji se opredelila možete kupiti manje od 5.000 dinara!
11:45 Zdravlje Lekar (63) tvrdi da je njegov organizam MLAĐI od njega 20 godina: Za sve je zaslužna sledeća rutina i OVAJ šejk za za zdravo starenje!
10:58 Dom i saveti Jednim POTEZOM očistite kuvano jaje: Potreban vam je jedan PREDMET sa kojim ćete završiti posao za manje od MINUT! (VIDEO)
22:01 Poznati Da li možete da pogodite ko su roditelji ovog mladića? Oboje su svetski poznati glumci, a i sin im je glumio u jednoj seriji
21:31 Dom i saveti U ovom delu dana treba da se nanosi dezodorans: Evo koje vreme je u pitanju, a masa ljudi greši
21:01 Lepota i Moda I žena Harisona Forda prati trend Pamele Anderson: Evo kako glumica izgleda u 60. godini bez trunke šminke!
20:32 Poznati Fanovi tenisa šokirani ponašanjem glumca i njegove slavne devojke: Ovakva scena ljubavnog para ne viđa se svaki dan!
20:13 Ispovesti Ljudi su zgroženi njenom odlukom: Majka ispričala da ne kupa decu svakog dana, svi se krste kad čuju razlog!
19:48 Dom i saveti Ne košta ništa, a rešava problem: Nemci se kunu u trik od samo 3 minuta protiv vlage i buđi