09:55 Horoskop Horoskopski znaci koji uživaju u samoći: Oni obožavaju svoju slobodu, beže od braka kao muve bez glave!
15:58 Horoskop Imaju dobru dušu: Ova 3 znaka horoskopa su najbolji ljudi, nikada vas neće izneveriti!
09:56 Horoskop Najveće tračare horoskopa: Pazite šta im pričate, ova 3 znaka vole da prenose sočne detalje o drugima
22:06 Horoskop Nemaju sreće u ljubavi: Ovih 5 znakova horoskopa teško ostvaruju ozbiljnu vezu, a još teže ulaze u brak
08:56 Horoskop Ne pokušavajte da ih slažete: Od ova 3 horoskopska znaka ništa ne možete da sakrijete, oni su kao najbolji špijuni!
15:16 Horoskop Satima se ne sete da to urade: Ova 3 horoskopska znaka odgovaraju na poruke posle sto godina!
16:42 Horoskop Kupuju lepe i skupe poklone: Ova 4 horoskopska znaka ne pitaju za cenu kada žele da obraduju dragu osobu
08:37 Horoskop Budite veoma oprezni s njima: Ova četiri horoskopska znaka vole da iskorišćavaju druge
09:55 Horoskop Privlači ih zabranjeno voće: Ova 3 horoskopska znaka ne mogu da odole flertu sa zauzetim osobama
14:58 Horoskop Stiže pun Mesec u Vagi 13. aprila i donosi turbulencije: 4 znaka biće najviše pogođena, konfuzija, svađe, prekidi veza
14:15 Ispovesti "Otvorila sam pozivnicu svoje venčane kume i pritisak mi je skočio na 200": Sve je mogla da očekuje, ali ovo ni u ludilu
13:52 Dom i saveti Rešava grinje u jednom potezu: Zavese će biti kao nove kada ih operete na ovaj način, temperatura je ključna
13:31 Horoskop Ne nije šala, samo jedan znak će izaći iz dugova, očistiće kredit koji ga muči: Sve će se desiti pre Uskrsa, ovo je najvažniji datum u aprilu za njih
13:05 Zdravlje 'Nemojte ponoviti moju grešku': Zanemario sam zaštitu i koštalo me, Džon Sina o borbi sa karcinomom