19:23 Zdravlje Ostavite cigarete za samo 3 dana: Mnogi se kunu da ovaj način deluje i da su zaboravili da su ikada pušili!
18:55 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 27. oktobar: Ovan ima problem s novcem, Biku se komplikuje ljubavna situacija, Vagama se drugi mešaju u život
18:03 Zdravlje Da li pijete dovoljno vode? Evo koje se tegobe javljaju kada to ne radite, može čak i kičma da vas boli!
09:26 Dom i saveti Fantastična caka naših baka: Kako da najbrže oljuštite gomilu pečenih paprika za ajvar
08:54 Zdravlje Zdraviji doručak ne postoji: Ova namirnica reguliše šećer, snižava pritisak i poboljšava varenje, a jeftina je i ukusna!
16:04 Ispovesti Žena ima srce veliko kao kuća: Usvojila je dete pokojne bivše supruge svog muža iako nije njegovo
15:21 Lepota i Moda Kosa će da vam raste kao iz vode: Samo stavite ovu namirnicu u šampon i gledajte kako se čudo dešava! Plus, dlaka će biti čvrsta i sjajna!
14:55 Zdravlje Da li je vaš mozak stariji od vas? Odgovorite na nekoliko lakih pitanja i odmah ćete to saznati, sigurno ćete se iznenaditi!
14:06 Dom i saveti Sredite lako ogrebotine na parketu: Treba vam samo 1 sastojak iz kupatila i očas posla će izgledati kao da ste stavili nov!
13:05 Ispovesti Jednog dana mi je postavio ultimatum: „Ili tvoj pas ili ja, ovako više ne može, ako on ostane ja ću se iseliti!“
08:40 Zdravlje Bolji su od kafe: Jutarnji napici koji daju energiju i skidaju kilograme kao od šale, a dijetu ne treba da držite
08:02 Lepota i Moda Rešavamo dilemu: Da li je bolje prati kosu ujutru ili uveče, zavisi od toga imate li ravnu ili kovrdžavu
15:10 Dom i saveti Smirite besno dete 1 rečenicom: Psiholog tvrdi da ćete na ovaj način odmah rešiti problem
14:37 Dom i saveti Sprečite da odeća miriše na buđ i vlagu: Zimi će se brže osušiti u kući, ako uradite jednu stvar
13:20 Dom i saveti Palačinke će biti mekane i vazdušaste: Primenite trik iz restorana, garantovano će vam uspeti!
12:48 Dom i saveti Sudopera će sijati kao ogledalo: Jedna stvar iz kuhinje uklanja sav kamenac, toga se nikada ne biste setili!
12:16 Zdravlje Devojka (21) je zbog simptoma mislila da ima infarkt: Kad je otišla kod lekara, otkrili su joj još opasniju bolest!