14:22 Ispovesti Anastasija je radila kao dadilja u Švajcarskoj: "Bila sam šokirana kada sam videla šta sve dopuštaju deci, ovoga kod nas nema"
17:01 Ispovesti Svekrva traži novac za čuvanje unuka: Snaja šokirana njenim zahtevom, odgovorila i postala pravi hit na internetu
18:29 Ispovesti Ona radi kao dadilja kod čuvenog milionera: Evo šta sve mora da uradi za ogromnu platu, a šta joj je strogo zabranjeno
20:34 Ispovesti "Smuvala sam ga dok sam mu čuvala decu": Radila kao dadilja, pa odlepila za 20 godina starijim
21:23 Poznati Žena iz teniserove lože postala je prava misterija, ali sve se saznalo? Znate li ko je dadilja dece Novaka Đokovića?
17:20 Ispovesti Potresna priča dadilje milionera: Izgledali su kao savršena porodica, ali istina je bila užasna
17:12 Ispovesti Anastasija je radila kao dadilja u Švajcarskoj: "Bila sam šokirana kada sam videla šta rade s decom, kod nas ovoga nema"
16:03 Porodica Izbegnite prehladu kod vaših mališana: Dadilja tvrdi da će deca biti ređe bolesna ako se pridržavate ova četiri pravila
08:20 Ispovesti Anastasija je radila kao dadilja u Švajcarskoj: "Bila sam šokirana kada sam videla šta sve dopuštaju deci, ovoga kod nas nema"
19:08 Ispovesti Letovi privatnim avionom, obroci koje pripremaju najbolji kuvari: Evo kako je živela dadilja kraljevske porodice sa Bliskog istoka
18:21 Ispovesti Natalija je saznala da njen muž ima ljubavnicu: Jedan detalj na fotografiji otkrio je da je vara i to sa ženom kojoj je najviše verovala
22:01 Zdravlje Čaj Slavice Rokvić dobar za probleme sa spavanjem: Pokazala kako ga sprema, vrlo je koristan i još nešto...
21:31 Porodica Niko ne zna koliko je važan drugi dan posle praznika: Posle Blagovesti obavezno ispoštujte ove 4 stvari, donose blagoslov
21:00 Horoskop 5 povoljnih datuma u aprilu, pripremite se: Iskoristite ih sve, ali posebno dan kada stiže pun Mesec u Škorpiji
20:29 Lepota i Moda Metoda koja je raspametila sve: Koža posle nje mekana kao kod beba, ali samo na jedan način se pravilno četka telo
20:08 Dom i saveti U koje boje nikako ne valja farbati jaja za Uskrs? Niko ne misli na ovo, a nemate pojma koliko je važno
19:27 Horoskop Dnevni horoskop za utorak, 8. april: Jedan znak treba da sluša unutrašnji glas, ima nešto važno da vam poruči