Alo!
NajŽena
Naslovna Lepota i Moda Zdravlje Porodica Ispovesti Poznati Dom i saveti Horoskop Trpeza

Tema : Amal Kluni

Da li je stvarno napravila modni KIKS? Kad može Amal Kluni u ovom izdanju na Crveni tepih, možemo i mi "obične" žene
10:40 Lepota i Moda

Da li je stvarno napravila modni KIKS? Kad može Amal Kluni u ovom izdanju na Crveni tepih, možemo i mi "obične" žene

Kombinezon Amal Kluni je sve što vam treba za MATURU ili svadbu: Svaka žena bi se u njemu osećala kao PRINCEZA i definitivno bi iskakala iz MASE
15:44 Lepota i Moda

Kombinezon Amal Kluni je sve što vam treba za MATURU ili svadbu: Svaka žena bi se u njemu osećala kao PRINCEZA i definitivno bi iskakala iz MASE

Amal Kluni nam je večita MODNA inspiracija: Sada smo pronašli ISTU haljinu koju ona rado nosi, za SAMO 3.000 dinara!
13:35 Poznati

Amal Kluni nam je večita MODNA inspiracija: Sada smo pronašli ISTU haljinu koju ona rado nosi, za SAMO 3.000 dinara!

Amal Kluni, Džorž Kluni
10:36 Lepota i Moda

Amal Kluni je boginja stila: Prošetala je u jednom od najmoćnijih kaputa koje smo ikada videli, svi se okretali za njom

Frizura Amal Kluni savršena je za PRAZNIKE: Odiše glamurom i prefinjenošću, a možete i kod KUĆE da je napravite
17:00 Lepota i Moda

Frizura Amal Kluni savršena je za PRAZNIKE: Odiše glamurom i prefinjenošću, a možete i kod KUĆE da je napravite

Amal Kluni
19:45 Poznati

Amal i Džordž Kluni otkrili ZANIMLJIVE stvari o BLIZANCIMA: "Govore jezikom koji mi NE RAZUMEMO, ne znamo šta pričaju"

Najveći MODNI trendovi za 2023. godinu: Poznate dame ih već NOSE, a jedan viđamo STALNO i veoma je popularan
22:30 Lepota i Moda

Najveći MODNI trendovi za 2023. godinu: Poznate dame ih već NOSE, a jedan viđamo STALNO i veoma je popularan

Amal Kluni
08:30 Poznati

Pomirio se da NEĆE IMATI DECU, a onda je JEDAN razgovor sa Amal sve promenio: Džordž Kluni nikad iskreniji i emotivniji!

Danas ljubi prelepu Amal Kluni: Malo je poznato da je OVA poznata GLUMICA bila PRVA supruga Džordža Klunija!
18:40 Poznati

Danas ljubi prelepu Amal Kluni: Malo je poznato da je OVA poznata GLUMICA bila PRVA supruga Džordža Klunija!

Amal Kluni
08:31 Poznati

"Oni tečno govore jezik koji mi NE RAZUMEMO": Džordž i Amal Kluni OTKRILI koje talente su nasledili njihovi četvorogodišnji BLIZANCI

1 2 3
most-read

Najčitanije

bojler
13:10 Dom i saveti

Električar otkrio trik: Uradite ovo kada palite bojler i račun za struju će biti duplo manji

krompir
09:20 Dom i saveti

Pojavila se jeziva slika: Bežite od ovakvih krompira kao đavo od tamjana

kiseli kupus
11:05 Dom i saveti

Bugarski trik za savršen kiseli kupus: Dodajte ovo zrno u bure i nikad se neće pokvariti

hladne noge
16:36 Zdravlje

Stalno su vam noge hladne, a cirkulacija loša? Rešenje nisu vunene čarape, već 1 namirnica koja greje i na debelom minusu

vlaga
14:03 Dom i saveti

Moler otkrio kako da se rešite vlage i buđi: Dovoljna je samo jedna čašica ovog proizvoda

Pogledaj sve vesti

Dom i saveti

cimet i med
21:38 Dom i saveti

Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo

jelka
21:08 Dom i saveti

Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku

doktor šeno
20:45 Dom i saveti

"Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana

probiotik
19:05 Dom i saveti

Niko ne mari kad ih pije: Probiotik se nikad ne uzima u ovo vreme i zajedno sa ovim lekovima

kupus
18:37 Dom i saveti

Presolili ste kupus? Bez brige, jedna namirnica rešava problem ako se ubaci u bure, a nije krompir

watch-icon

Preporučujemo

Printscreen/Youtube/Sony Pictures Entertainment
22:03 Ispovesti

Ako vas neko ponizi, recite samo OVO: Gledajte kako ostaje bez teksta

cimet i med
21:38 Dom i saveti

Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo

jelka
21:08 Dom i saveti

Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku

doktor šeno
20:45 Dom i saveti

"Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana

baka
20:22 Ispovesti

Čuvala sam unuke godinama, a onda me je ćerka oterala s kućnog praga: "Čim sam se uhvatila za kvaku, stavila je ruku da ne uđem"

horoskop
19:54 Horoskop

Dnevni horoskop za 5. decembar: Rakovi, čuvajte se prevare, Strelčevi, izbegavajte sukobe, Jarčevi, pazite na šta trošite novac

Pogledaj sve vesti
O nama Marketing Advertising Impresum Uslovi Korišćenja
© ALO! 2021. Sva prava su zadržana.